ماهیچه به روش پسران کریم

سلام.

بعد یک سال اومدم مطلب بذارم :) انصافا دلم تنگ شده بود و الانم با کلی ملاحظه اومدم...

از یکی دو سال پیش چند تا مطلب هس که هنوز نذاشتم که انشالله قسمت بشه میذارم.

اول از همه طرز تهیه یک ماهیچه ی که بی نظیر! 

 

مواد لازم :

ماهیچه : یک کیلو

پیاز : نیم کیلو

نمک , فلفل , دارچین و زردچوبه : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

نصف پیاز رو خرد می کنیم و تفت می دیم. و بعد زردچوبه رو اضافه می کنیم.

 

ماهیچه ها رو بهش اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم.

 

حالا نیمه ی دیگه پیازها رو هم خورد می کنیم و می ریزیم روی ماهیچه های تفت داده شده و فلفل و دارچین هم اضافه می کنیم.

 

حالا در قابلمه مونو می بندیم و حرارت رو کم کم می کنیم. من قابلمه رو , روی شعله پخش کن می ذارم.

--- به هیچ عنوان آبی اضافه نمی کنیم. پیازهای روی ماهیچه آب می ندازن و قرار این ماهیچه بی نظیر با آب خود موادش پخته بشه! 

 هر از گاهی به قابلمه سر می زنیم ولی درشو برنمیداریم! فقط قابلمه رو به کمک دسته هاش تکون می دیم.

غذا آب می ندازه و کم کم با آب خودش پخته میشه.

3-4 ساعت که بگذره (بسته به حرارتی داره که شما بهش می دین , پس حواستون باشه!) می بینین کاملا پخته و آماده شده و آبشم کم شده یا بی آب شده و این دقیقا همون ماهیچه ی خوشمزه ماست!!!

--- اگه احیانا آب غذاتون تموم شده بود و هنوز ماهیچه هاتون پخته نشده بود , می تونین کمی آب بهش اضافه کنین. ولی اگه غذاتون رو حرارت خییییلی کم باشه , نیازی به آب نداره!

حالا نمک رو اضافه کنین و غذا رو از روی حرارت بردارین و نوش جان کنین.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form