سلام.
یک خاگینه خیلی خوشمزه!!!
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
سیب زمینی خرد شده: یک پ
کدو سبز خرد شده : یک پ
شوید ساطوری: یک ق غ
پیاز : یک عدد کوچک
کره : مقداری
نمک و فلفل
طرز تهیه :
پیاز رو خورد می کنیم و تفت می دیم.
سیب زمینی و کدو رو نگینی خورد می کنیم به همراه شوید به پیاز اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم تا سیب زمینی ها نرم شه.
نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و مواد رو برمیداریم و کنار می ذاریم.
حالا مایه ی خاگینه رو درست می کنیم.
تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای می شکنیم و کمی نمک اضافه می کنیم. اگه خواستین می تونین چهار ق غ شیر یا ماست هم اضافه کنین.
یه تابه ی بزرگ (طوری که مایه ی خاگینه به صورت یک لایه ی نازک در بیاد) رو روی حرارت متوسط قرار می دیم.
کره رو داخل تابه می ندازیم تا باز شه , وقتی باز شد , مایه ی خاگینه رو آهسته داخل تابه میریزیم طوری که تمام سطح تابه رو بپوشونه.
وقتی روی خاگینه نیم بند شد, تابه رو برمی داریم و تکون می دیم تا خاگینه به کف تابه نچسبه.
زمانی که لبه های خاگینه برشته شد , مواد میانی که قبلا آماده کردیمو روی نصف خاگینه می ریزم و بعد با کمک کفگیر نصفِ دیگه ی خاگینه رو بلند می کنیم و روی لایه ی دیگه می ذاریم (روی مواد خاگینه)
چند دقیقه ای می ذاریم روی حرارت کم بمونه و بعد حرارت رو خاموش می کنیم و خاگینه رو با کمک کفگیر داخل بشقابمون می ذاریمو به صورت داغ سرو می کنیم.
نوش جان.