خاگینه سیب زمینی و کدو

سلام.

یک خاگینه خیلی خوشمزه!!!

 

مواد لازم :

تخم مرغ : 4 عدد

سیب زمینی خرد شده: یک پ

کدو سبز خرد شده : یک پ

شوید ساطوری: یک ق غ

پیاز : یک عدد کوچک

کره : مقداری

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

پیاز رو خورد می کنیم و تفت می دیم.

سیب زمینی و کدو رو نگینی خورد می کنیم به همراه شوید به پیاز اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم تا سیب زمینی ها نرم شه.

نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و مواد رو برمیداریم و کنار می ذاریم.

 

حالا مایه ی خاگینه رو درست می کنیم.

تخم مرغ ها رو داخل کاسه ای می شکنیم و کمی نمک اضافه می کنیم. اگه خواستین می تونین چهار ق غ شیر یا ماست هم اضافه کنین.

یه تابه ی بزرگ (طوری که مایه ی خاگینه به صورت یک لایه ی نازک در بیاد) رو روی حرارت متوسط قرار می دیم.

کره رو داخل تابه می ندازیم تا باز شه , وقتی باز شد , مایه ی خاگینه رو آهسته داخل تابه میریزیم طوری که تمام سطح تابه رو بپوشونه.

وقتی روی خاگینه نیم بند شد, تابه رو برمی داریم و تکون می دیم تا خاگینه به کف تابه نچسبه.

زمانی که لبه های خاگینه برشته شد , مواد میانی که قبلا آماده کردیمو روی نصف خاگینه می ریزم و بعد با کمک کفگیر نصفِ دیگه ی خاگینه رو بلند می کنیم و روی لایه ی دیگه می ذاریم (روی مواد خاگینه)

 

چند دقیقه ای می ذاریم روی حرارت کم بمونه و بعد حرارت رو خاموش می کنیم و خاگینه رو با کمک کفگیر داخل بشقابمون می ذاریمو به صورت داغ سرو می کنیم.

 

نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form