مواد لازم:
شیر یا آب : 1پ
شکر : 1 ق س
نمک : کمی
آرد : 3 پ ( ولی 1 پ دیگه هم کنار دست تون باشه!)
روغن یا کره : نصف پ
پکینگ پودر : 2 ق چ
مواد داخل کاسترول :
بادمجان : 2 عدد
پیاز : 1 عدد
گوشت چرخ کرده : 300 گرم
رب : 2-3 ق غ
فلفل دلمه ای : 2 عدد
پنیر پیتزا : 300 گرم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
طرز تهیه:
1- آب , شکر و روغن رو مخلوط می کنیم.
2- آرد و پکینگ پودرو کم کم اضافه میکنیم و یک و نیم ساعت استراحت می دیم.
3- بادمجون ها رو حلقه حلقه و بعد سرخشون می کنیم. من بادمجون سرخ شده داشتم و فقط ریزشون کردم. (من دوست ندارم بادمجونام زیاد دیده شن!)
4- پیازو تفت میدیم , گوشت چرخ شده رو اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم و بعد ادویه جات و رب رو اضافه میکنیم و یه سر تفتی می دیم. ( دقیقا مث مایه ماکارونی!)
5- فلفل ها رو هم نگینی می کنیم.
6- حالا خمیرمون که خوب استراحت کرده رو به 2 قسمت تقسیم می کنیم.
یک قسمت رو خوب باز می کنیم و می ذاریم داخل سینی فر یا داخل قالب.
یه کم پنیر پیتزا می زنیم بعد بادمجون , پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی , دوباره پنیر پیتزا و بعد فلفل دلمه ای و در آخر دوباره پنیر پیتزا!
7- حالا اون قسمت دیگه هم باز می کنیم و می ذاریم روی قسمت قبلی و دور تا دورشو با فشار انگشت خوب بهم می چسبونیم.
8- زرده تخم مرغ روش می زنیم و به مدت 45-50 دقیقه می ذاریم داخل فر با دمای 180 درجه!
اگه خمیرتون باقی موند می تونین قالب بزنین و خمیرتونو تزیین کنین.
اینم قسمت آخر که وواقعا دیر شده بود منم گریل رو زیاد کردم! :(
خیییییییییییییلی خوشمزه می شه. حتما یه بار امتحان کنین.
نوش جان.