کاسترول بادمجان

مواد لازم:

شیر یا آب : 1پ 

شکر : 1 ق س

نمک : کمی

آرد : 3 پ ( ولی 1 پ دیگه هم کنار دست تون باشه!)

روغن یا کره : نصف پ

پکینگ پودر : 2 ق چ

 

مواد داخل کاسترول :

بادمجان : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

رب : 2-3 ق غ

فلفل دلمه ای : 2 عدد

پنیر پیتزا : 300 گرم

زرده تخم مرغ : 1 عدد

 

طرز تهیه:

1- آب , شکر و روغن رو مخلوط می کنیم.

2- آرد و پکینگ پودرو کم کم اضافه میکنیم و یک و نیم ساعت استراحت می دیم.

 

3- بادمجون ها رو حلقه حلقه و بعد سرخشون می کنیم. من بادمجون سرخ شده داشتم و فقط ریزشون کردم. (من دوست ندارم بادمجونام زیاد دیده شن!)

4- پیازو تفت میدیم , گوشت چرخ شده رو اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم و بعد ادویه جات و  رب رو اضافه میکنیم و یه سر تفتی می دیم. ( دقیقا مث مایه ماکارونی!)

5- فلفل ها رو هم نگینی می کنیم.

6- حالا خمیرمون که خوب استراحت کرده رو به 2 قسمت تقسیم می کنیم.

یک قسمت رو خوب باز می کنیم و می ذاریم داخل سینی فر یا داخل قالب.

یه کم پنیر پیتزا می زنیم بعد بادمجون , پنیر پیتزا بعد مواد گوشتی , دوباره پنیر پیتزا و بعد فلفل دلمه ای و در آخر دوباره پنیر پیتزا!

 

7- حالا اون قسمت دیگه هم باز می کنیم و می ذاریم روی قسمت قبلی و دور تا دورشو با فشار انگشت خوب بهم می چسبونیم.

8- زرده تخم مرغ روش می زنیم و به مدت 45-50 دقیقه می ذاریم داخل فر با دمای 180 درجه!

اگه خمیرتون باقی موند می تونین قالب بزنین و خمیرتونو تزیین کنین.

اینم قسمت آخر که وواقعا دیر شده بود منم گریل رو زیاد کردم! :(

خیییییییییییییلی خوشمزه می شه. حتما یه بار امتحان کنین.

نوش جان.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form