سلام.
میرزاقاسمی یکی از خوشمزه ترین غذاهاس که من واقعا دوسش دارم. البته با سیر کمتر :)
مواد لازم :
بادمجان : 4-5 عدد
گوجه فرنگی : 3-4 عدد
تخم مرغ : 4-5 عدد
سیر : 7-8 پر ( حبه)
نمک و فلفل
طرز تهیه :
بادمجونا رو روی شعله پخش کن می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا کبابی و پخته شه.
وقتی پوستش در حال سوختن بود و بادمجون بوی دود گرفت , اون وقت می گیریم زیر شیر آب سرد و بعد از وسط به صورت عمودی برش می دیم و با قاشق گوشتش رو در میاریم.
ساطوری می کنیم و کنار می ذاریم.
تو دستور پیاز نداره ولی من یه دونه پیاز تفت دادم و نزدیک طلایی شدنش , سیرها رو خورد کردم و یه کوچولو تفت دادم.
زردچوبه رو اضافه کردم به همراه فلفل , نمک و بادمجونایی که ساطوری شون کرده بودم و چند دقیقه ای تفت دادم.
گوجه ها رو پوست گرفتم و خورد کردم و به بادمجونا اضافه کردم.
همه رو با هم تفت می دیم و در تابه رو می ذاریم تا یه ربعی روی حرارت کم بپزه.(حواستون باشه تا خشک نشه و نسوزه. اگه حرارت کم باشه همون 10 دقیقه یه ربع کافیه ولی بازم چک کنین)
در تابه رو بردارین و تخم مرغ ها رو بشکنین و حرارت رو کمی زیاد کنین تا تخم مرغ نیم بند شه.
و وقتی که تخم مرغ ها کامل پخت ,غذا رو زیرو رو و حرارتو خاموش کنین و در ظرف بکشین و با نون تازه یا کته نوش جونتون کنین.
--- من تا حالا با کته نخوردم , همیشه با نون خوردم. فک هم نمی کنم که زمانی با کته بخورم! ولی خب تو دستور چون نوشته بود منم گفتم بگم.
--- بعضی ها رو شکل تخم مرغ حساسن! هر جور که دوست دارین درست کنین. من تخم مرغم که می پزه, زیرو رو می کنم تا همه یه شکل و یه دست شه.
--- من اندازه ها رو ی کوچولو تغییر دادم. بادمجون : 6 تا , تخم مرغ : 3 تا و سیر :3 حبه استفاده کردم. من نمی تونم زیاد سیر تو غذا بریزیم.
غذای فوق العاده خوشمزه ای هس.
نوش جونتون.