سلام.
امروز می خوام طرز تهیه یه شنسیل خیییییلی خوشمزه رو بگم.
اول اینکه یه سینه ی مرع بر می دارین تو اب نمک + آب لیمو + زردچوبه و فلفل چند ساعتی می خوابونین.
بعد سینه رو به صورت افقی برش می زنین. برش هاتون باید نازک باشه!
یه نیم ساعت دیگه می ذارین دوباره تو همون آب لیمو و آب نمک و ... که درست کرده بودین می ذارین تا خوب طعم دار شه.
حالا می ذارین تو سبد تا کمی آبش گرفته شه.
تو این فاصله 3 تا ظرف آماده می کنین که به ترتیب: آرد سفید , تخم مرغ و پودر سوخاری باشه.
داخل تابه روغن داغ می کنیم و برش های مرغ رو به ترتیب داخل آرد سفید می کنیم بعد تخم مرغ هم زده و بعد هم پودر سوخاری و در مرحله آخر داخل تابه!
گاز رو کم می کنیم تا به دل پخته شه.
فوق العاده خوشمزه میشه. حتما امتحان کنین.
نوش جان.