سلام.
خیلی وقته می خواستم حلقه مرغ درست کنم اما نمیشد تا اینکه بالاخره قسمت شد و درست کردم.
خیییییییلی خوشمزه ست حتما امتحان کنین.
من خمیرشو خودم درست کردم شما می تونین از خمیر پیتزای آماده استفاده کنین.
مواد لازم برای تهیه خمیر:
خمیر مایه : یک ق م
شکر: یک ق م
آب ولرم : یک و نیم پ
آرد : سه و نیم پ( ولی تا چهارو نیم پ هم ممکنه مصرف شه)
نمک : نصف ق چ
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع: 2-3 ق غ
مواد میانی :
سینه مرغ : یک و نیم پ
سس مایونز : یک چهارم پ
پنیر پیتزا : نصف پ ( من برای هر دو مدل که درست کردم حدودا از 170 گرم پنیر پیتزا استفاده کردم)
ریحان : 2 ق غ
فلفل دلمه ای : کمی
سیر : 1-2 پر
طرز تهیه :
شکر و آب ولرم رو با هم مخلوط می کنیم. خمیر مایه رو می پاشونیم روی آب و یه کوچولو مخلوط می کنیم و روشو می پوشونیم و 10-15 دقیقه می ذاریم استراحت کنه و عمل بیاد.
تخم مرغ و روغن مایع رو به خمیر مایه عمل اومده اضافه می کنیم .
و بعد آرد و نمک الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و خوب خوب ورز می دبم.
--- زیادی آرد اضافه نکنین که سفت و سنگین میشه !
خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم یه جای گرم 1-2 ساعت استراحت کنه.(تا زمانی باید خمیر استراحت کنه که حجمش دو برابر شه)
خمیرمون که داره استراحت می کنه , مواد میانی رو آماده می کنیم.
پیازو تف میدیم و بعد سیر رو یه سر تف می دیم .
مرغ رو ریش می کنیم و فلفل دلمه ای خرد شده هم اضافه می کنیم و می ذاریم یه کوچولو تفت بخوره. (من فلفل دلمه ای نداشتم بجاش از قارچ استفاده کردم)
سبزی ریحون هم ساطوری می کنیم و به همراه سس مایونز و پنیر پیتزا به موادمون اضافه می کنیم.
تا اینجا طبق دستور بود ولی ...
من دو تا درست کردم یکی با سس و یکی بدون سس!
یعنی دفعه اول همه مواد غیر از سس و پنیر پیتزا رو آماده کردم و مخلوط کردم مث چیزی که تو عکس بالا می بینین.( پنیر پیتزا رو روی موادم ریختم)
و دومی رو طبق دستور درست کردم. توضیح بیشتر رو با عکس می گم خدمت تون.
خمیر رو دایره ای کردم( به اندازه ی قالبم) و به 8 قسمت تقسیم کردم .(خمیر رو ضخیم در نیارین! نازک هم نباشه!)
قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و خمیر رو به صورت زیر داخل قالب گذاشتم.
طوری بچینین که مثلث ها روی هم قرار بگیره مثل عکس:
این مدل اولی بود که درست کردم یعنی موادم بدون سس بود. مواد رو روی خمیر ریختم و بعد هم پنیر پیتزا ریختم.
لبه ی خمیر رو روی ضلع پایینی قرار می دیم تا بچسبن به هم. کافیه فقط یه کوچولو لبه رو با انگشت تون خیس کنین.
حالا روی خمیرو با زرده تخم مرغ و کمی روغن رومال می کنیم.( زرده تخم مرغ رو با چنگال بزنین و بعد چند قطره روغن بهش اضافه کنین) .
و بعد هم می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه.
و اما مدل دومی که درست کردم, یعنی همون چیزی که دستور اصلی هس و ساده تر!
وقتی پیاز و سیر , مرغ و فلفل دلمه ای رو یه کوچولو تف دادیم , ریحون ,سس و پنیر پیتزا رو بهش اضافه می کنیم و همه رو با هم مخلوط می کنیم .( منسجم میشه و کار باهاش راحت تر)
خمیر هم طبق چیزی که گفتم داخل قالب می ذاریم و مواد رو می ذاریم بینش و لبه ها رو روی هم می ذاریم.
رومال می کنیم و می ذاریم داخل فر.
و بعد وقتی آماده شد و رویش طلایی شد ,می ذاریم کمی سرد شه و بعد از قالب بیرونش میاریم.
مدل اول بدون سس:
مدل دوم طبق دستور :
و اما مزه ی اینکه کدوم بهتر بود!!!!
به نظر من هر دو خیییییییییلی خوشمزه بودن ! اما شوهری گفت بدون سس خوشمزه تر :)
یه چیز دیگه اینکه اگه از این حلقه مرغ خوشمزه باقی بمونه و بخوان بعدا نوش جان کنین , باید بگم بدون سس خوشمزه تر! اونی که سس داشت یه کوچولو طعمش تغییر کرده بود.
بازم می گم که این نظر منو شوهری بود . شما هر کدوم که دوست دارینو درست کنین و لذت ببرین.
نوش جونتون.