سلام.
این پست شاید نیازی به گذاشتنش نباشه چون قیمه یک غذای اصیل ایرانی هست و همه خیلی خوب یاد دارن.
اما می ذارم برای نو عروسایی که شاید یاد نداشته باشن!
برای درست کردن یک قیمه خییییییلی خوشمزه :
اول لپه رو می ذاریم روی حرارت , زیرشو زیاد می کنیم , بدون در تا به جوش بیاد ( یه خورده نمک هم ریختم)
وقتی جوشید زیرشو کم کنین و بذارین به دل بپز.
وقتی خوب لپه هاتون پخت (نیم ساعت آخر) داخل تابه یه پیاز طلایی کنین و گوشتاتونو گرد کنین و به پیازها اضافه کنین و یه سر تفتی بدین.
و به قابلمه لپه اضافه کنین.
من از گوشت چرخ کرده استفاده کردم اگه شما از گوشت تیکه شده استفاده می کنین:
اول سر تفت بدین و همون اول بذارین بپز و بعد لپه ها رو اضافه کنین!(البته اینم بگم که به جنس لپه هاتونم بستگی داره , بعضی از لپه ها خیلی زود می پزه)
وقتی گوشت قلقلی هاتونو به قابلمه اضافه می کنین , چند تا آلو بخارا و همین طور 2 تا لیمو عمانی داخل قابلمه بندازین.
اخر سر هم رب رو تفت بدین و به قابلمه تون اضافه کنین .
همین طور دارچین!
و بعد از 10 دقیقه زیر حرارت رو خاموش کنین.
یه نکته خیییلی مهم!
برای اینکه قیمه تون کامل جا بیوفته , باید اجازه بدین غذاتون به دل بپز! اون وقته که هم روغن می ندازه غذاتون و هم جا میوفته اساسی!
آها! یه چیز دیگه!
حتما این غذا رو با سیب زمینی سرخ شده سرو کنین که من درست نکردم :)
راستی برای برنج هم پرسیده بودن که من قبلا اینجا گذاشتم :برنج قالبی
نوش جونتون.