سلام.
یه غذای بسیار راحت و ساده و خوشمزه!
همه با پوره سیب زمینی آشنا هستن. همیشه سیب زمینی های آبپز شده رو رنده می کردیم و با پیاز تفت داده شده و نعناع و ادویه و ... تفت می دادیم. اما این بار داخل فر درست کردم !
خیلی پوک و خوشمزه شده بود .
خیلی ها برای اینکه سیب زمینی هاشون پوک بشه از پکینگ پودر استفاده می کنن اما من استفاده نکردم و واقعا هم نرم و پوک شده بود.
مواد لازم :
سیب زمینی متوسط :3-4 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
آویشن : 1 ق (هر چقد که دوست داری)
نعناع خشک : 1 ق (هر چقد که دوست داری)
زردچوبه و نمک و فلفل : هر چقد که دوست داری
این که می گم هر چه قدر که دوست داری آخه بعضی ها از اویشن بدشون میاد ( مث همسر جناب عالی!) . طوری درست کنین که به ذائقه تون بیاد.
طرز تهیه:
سیب زمینی آبپز شده رو رنده می کنیم. ( من از توری متوسط ردش کردم )
بعد تخم مرغ ها, نعناع خشک و آویشن و .. رو اضافه کردم و مخلوط کردم. من با همزن زدم.
من با اجازه خودم چند قاشق روغن اضافه کردم . اصلا غذای بدون روغن از گلوم پایین نمیره :)
بعد داخل قیف با ماسوره شکوفه ریختم و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فرم گذاشته بودم , شکوفه زدم.
بعد گذاشتم داخل فر که از قبل روشن بوده با دمای 180 درجه.
زمانش یادم نیس فقط یادمه که خیلی گرسنم بود و اینا اصلا تفییر رنگ نمی داد منم مجبور شدم گریل رو روشن کنم و شد این :
اینم نمای نزدیک: