پیتزا تابه ای

سلام.

این پست برای اونایی هس که فر ندارند یا حس کار با فر رو ندارن :)

پیتزا تابه ای درست کردم که نیازی به فر نداره و داخل تابه درست می شه.

از لحاظ مزه دقیقا همون پیتزا داخل فر هست و مث همه ی پیتزاهای "خونگی " خیییییییلی خوشمزه س :)

 

مواد لازم : 

آرد : 1 و نیم پ

ماست : نصف پ

پکینگ پودر : 1 ق چ

نمک : 1 ق چ ( من همیشه نمک تو خمیر پیتزا خیلی کمتر از دستور می ریزم )

تخم مرغ : 1 عدد

روغن : 2 ق س 

 

طرز تهیه:

همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم.

و خوب ورز می دیم . این خمیر یه خمیر چسبنده ست. یه خورده دستاتونو چرب کنین.

کف تابه 30 سانتی رو یه کمی چرب کنین و خمیرتونو نازک پهن کنین.

هر چه نازکتر باشه بهتر میشه برای همین من تو دو تابه 20 سانتی پهن کردم.

بعد سس زدم.

آویشن یه خورده زدم . چون شوهرم زیاد اویشن دوست نداره !!!

و بعد هم سوسیس و کالباس:

بعد پنیر پیتزا :

و بعد هم قارچ و گوحه. فلفل دلمه ای نداشتم ولی شما حتما بزنین!

خب ....

بعد گذاشتم روی گاز  با حرارت کم. درش هم گذاشتم.

بعد از یک ربع که دیگه زیرش طلایی شده بود و پنیرم باز شده بود درش رو برداشتم.

من برای اینکه روش طلایی بشه گذاشتم داخل فر و گریل رو روشن کردم. 

شما درش رو وقتی برداشتین بذارین یه خورده دیگه هم بمونه روی حرارت و بعد بردارین.

ما خیلی گرسنه بودیم برای همین گذاشتم داخل فر تا زودروش طلایی شه :)

حالا چند تا نکته!

اول اینکه خمیرتونو حتما حتما نازک پهن کنین!

دوم اینکه قارچ و گوجه و فلفل رو , روی پنیر بریزین چون وقتی پنیر رو روی مواد بریزین, گوجه و قارچ آب می ندازه و پنیر پیتزا چون روشو پوشونده اجازه نمیده تا تبخیر شه. و در نتیجه خمیر میشه و اصلا خوب در نمیاد!

سوم اینکه حتما از فلفل استفاده کنین تا رنگ و مزش بهتر تر تر شه! خدایی مزه پیتزاش که خیییییلی عالی بود ولی از رنگش خوشم نیومد آخه همش قرمز بود :)

چهارم اینکه حتما کف تابه رو چرب کنین تا راحت پیتزا تون از تابه جدا شه.

 

نوش جونتون .

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form