سلام.
این غذا عااااااالیه!
چیکن استروگانف بر خلاف اسمش که تو دهن خوب نمی چرخه و برخلاف ظاهرش که به نظر اصلا قشنگ نمیرسه , فوق العاده س!
من شوهرم مشکل پسند اما خیلی از این غذا خوشش اومد.
این غذای بسیار لذیذ , دستورات زیادی داره یعنی اگه دقت کنین فرق دستورات یکی دو قلم هست که اون بر اساس ذائقه شون هست. یکی شیر می زنه , یکی خامه و...
چیکن استروگانف از تکه های مرغ تشکیل شده و اگه اشتباه نکنم غذای روسی هس.
مواد لازم :
پیاز : 1 عدد
سیر : 2 حبه یا 2 پر (اصلا بیشتر از 2 حبه نشه!)
سینه مرغ : 400 گرم
فلفل قرمز : 1 ق چ
فلفل سیاه و نمک : کمی
قارچ : 400 گرم
آرد : 1 ق غ
سرکه : 2 ق غ
شیر : یک و نیم پ
سس مایونز : 2 ق غ پر( ولی شما یه خورده بیشتر بزنین)
طرز تهیه :
پیاز رو خلالی کنین و سر تفت بدین. نذارین طلایی شه. فقط یه سر تفت کافیه .
بعد سیر رنده شده رو اضافه کنین و اونم یه سر تف بدین.
مرغ رو باریک برش بزنین.
من بعضی از تکه های مرغم درشت شد :(
تکه های مرغ رو به پیاز و سیر اضافه کنین و تفت بدین. مدام هم بزنین که همه جاش سفید شه.
بعد فلفل قرمز و سیاه و رو اضافه کنین.
حالا داخل تابه ی دیگه , قارچ رو ورقه ای برش بزنین و با یک ق غ آبلیمو و روغن روی حرارت زیاد بذارین . باید آبی که می ندازه به خورد خود قارچ بره.
حالا قارچ تفت خورده رو به مواد مرغ مون اضافه می کنیم.
بعد آرد و سرکه رو با هم مخلوط می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم.(اگه مخلوط تون سفت بود کمی آب اضافه کنین و بعد از صافی رد کنین)
و بعد از چند دقیقه شیر رو اضافه می کنیم و در تابه رو می ذاریم تا خوب جا بیوفته و سس مون غلیظ شه.
وقتی سس مون خوب غلیظ شد یعنی امادس و حرارتو خاموش کنین.
سس مایونز رو هم اضافه کنین و با سیب زمینی خلالی تزیین کنین.
--- سس مایونز رو وقتی که غذا هنوز گرم هست اضافه می کنیم. من مقدار سس مایونز رو بیشتر زدم . شما با همون دستور اول تست کنین و اگه احساس کردین کمه , بیشتر بزنین.
ما که خییییییلی از این غذا خوشمون اومد .
فک کن ! سس مایونز , سرکه و فلفل قرمز و سیر! اوووووووووووم ! به به ! چه میشه همه با هم!
حتما امتحان کنین. خییییییلی خوشمزه س.
تزیینشم سیب زمینیه :)