گراتن سیب زمینی

سلام.

ناهار امروز من : گراتن سیب زمینی!

یه غذای خیلی خوشمزه و ساده و البته پر چررررررب!

متاسفانه نشد از وسطش عکس بندازم چون مهمان داشتم و واقعا ضایع بود اگه عکس می نداختم.

راستش من خیلی خوشم اومد و جلوی مهمونم گفتم :به به ! چه خوشمزه شده :)

مهمونمم خوشش اومد اما شوهری زیاد خوشش نیومد گویا!

ولی خوشمزس شما امتحان کنین!

 

مواد لازم : 

سیب زمینی : متناسب با ظرفتون. برای این ظرف 2 تا متوسط

مایه ماکارونی: گوشت , پیاز , رب , زردچوبه , فلفل و ....

قارچ : هر چقد دوس دارین

سس بشامل : طرز تهیه شو می گم.

و پنیر پیتزا 

 

طرز تهیه :

اول از همه بریم سراغ سس بشامل یا همون سس سفید که اینجا هم قبلا گفتم : طرز تهیه لازانیا

50 گرم کره رو با 2 ق غ آرد خوب مخلوط کنین و بذارین روی حرارت کم.

اگه کمتر از 50 گرم کره دارین اشکال نداره بقیه شو روغن مایع بزنین.

بعد به ازای هر یک قاشق آرد, 2 پیمانه شیر به مخلوط اضافه کنین یعنی 4 پیمانه شیر.

اگه شیرتون کمه اشکال نداره به ازای هر یک ق آرد , یک پیمانه شیر اضافه کنین.یعنی برای 2 قاشق آرد باید 2 پیمانه شیر بزنین.

بذارین روی حرارت و مدام هم بزنین تا زمانی که مث فرنی شه!

 

بعد زیر حرارت  رو خاموش کنین و برین سراغ بقیه کارا...

سیب زمینی ها رو ورقه کنین و بذارین داخل قابلمه و آب ببندین و بذارین بجوشه. 10 دقیقه کافیه. طوری که نه نرم بشه و نه سفت بمونه!

سیب زمینی ها رو نازک نکنین. نیم سانت بس!

بعد از 10 دقیقه جوشیدن , ابکش کنین و بذارین یه کنار.

مایه ماکارونی تونو آماده کنین یعنی :

یه پیاز طلایی کنین و زردچوبه رو اضافه کنین, گوشت تاتونو سر تفت بدین و قارچ ورقه شده رو اضافه کنین. و بذارین با همون آب بپزه. البته من قارچ نداشتم برای همین آب اضافه کردم تا خوب گوشتام بپزه.

بعد که اب به خورد گوشت و قارچ رفت , رب رو اضافه کنین.

حالا فر رو روشن کنین . 180 درجه خوبه.

ظرفی که قرار بذارین داخل فر رو یه کمی چرب کنین.

سیب زمینی ها رو کف ظرف بچینین.

بعد مایه گوشت تونو روش بریزین.

و بعد هم سس بشامل :

و در آخر هم پنیر پیتزا!

بذارین داخل فر طبقه وسط با همون 180 درجه.

من چون مهمان داشتم زمانش یادم نیس. ولی مدام چک می کردم.

به نظر من که واقعا خوشمزه بود. اما چرب بود:)

درست کنین و نوش جون بفرمایید.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form