سلام.
کوکوی دورنگ به نظرم فکر خوبی هست برای مهمونی ها! مخصوصا ماه رمضون!
ساده و راحت هم هست و البته خوشمزه.
من این کوکو رو توتابه رژیمی درست کردم ولی شما می تونین تو تابه ی معمولی درست کنین. هیچ فرقی نمی کنه.
خب مواد لازم:
مایه کوکو سبزی (منظورم سبزی کوکو که توش تخم مرغ و ادویه و .... زده شده باشه )
مایه کوکو سیب زمینی ( سیب زمینی آبپز و رنده شده , زرچوبه و تخم مرغ و ادویه و ...)
تابه و روغن!
طرز تهیه :
من اول کوکو سبزی رو ریختم تو تابه ( یه خورده تابه رو چرب کردم) و درش هم بستم.
وقتی یه طرفش سرخ شد , برعکسش کردم تا اون طرفش که خام هست هم بپز و روی اون طرف که پخته بود زرشک ریختم ( شما اگه دوست ندارین نریزین و اگه دوست دارن گردو خورد شده هم بریزین که محشر میشه)
بعد از اینکه زرشک رو ریختم , مایه کوکو سیب زمینی هم اضافه کردم و ریختم روی کوکو سبزی پخته شده!
و دوباره درش رو بستم و گذاشتم روی حرارت کم.
وقتی اون طرف کوکو هم پخت , دوباره تابه رو برعکس کردم تا طرف کوکو سیب زمینی هم بپز.
--- من برای کوکو , همیشه 5 دقیقه مونده به اینکه حرارت رو خاموش کنم , در تابه رو بر می دارم و روی کوکو رو چند تا سوراخ می ندازم تا بخار کوکو بیاد بیرون.
یعنی راستش از اول هر طرف کوکو که داره می پزه , چند تا سوراخ می ندازم. با خلال دندون سوراخ رو می ندازم تا تابلو نباشه.
و این هم کوکوی دو رنگ خوشگل:
--- اگه قرار برای مهمون درست کنین با روغن درست کنین تا خوب طلایی بشه.
--- همین کوکو رو می تونین 3 رنگ هم درست کنین که بالا پایین کوکو سیب زمینی باشه و وسط کوکو سبزی. یا بر عکس.
--- ما کوکو رو نازک دوست داریم و همیشه نازک درست می کنیم. شما اگه این مدلی دوست ندارین , مایه کوکوتونو بیشتر بریزین و حتما روی کوکو تونو سوراخ کنین.
--- کوکو رو با حرارت کم درست کنین.
غذای راحتی هس مخصوصا برای افطار.
نوش جونتون.