سلام.
بقچه بادمجان یا بادمجان حصیری یه غذای خییییلی خوشمزه س.واقعا لذیذ و از خوردنش سیر نمیشین!
حتما امتحان کنین!
متاسفانه شوهرم خیلی گرسنش بود و نتونستم عکس خوب بگیرم ولی انصافا این غذا از اون غذا محشر هاس!
برای درست کردن این غذای خوشمزه باید بادمجونارو باریک برش بزنین (بدون پوست کردن ) روشون نمک بزنین تا تلخی بادمجون گرفته شه و بعد از 10-15 دقیقه که روی بادمجون قطره هایی می شینه , تمیز کنین بادمجون رو بعد سرخ کنین. من تو تابه رزیمی سرخشون کردم .
برای وسط این غذای خوشمزه هم نیاز به گوشت و .. داریم.
گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز درشت رنده شده خوب ورز بدین و ادویه جات رو اضافه کنین.( هر چی دوست دارین بهش اضافه کنین. من جعفری خشک شده داشتم اضافه کردم) بعد گوشتارو قلقلی می کنیم و یه سر تفتی می دیم و بهش آب اضافه می کنیم تا بپزه.
حالا که موادمون آماده شد کار رو شروع می کنیم:
دو تا از برش های بادمجون رو این مدلی رو هم می ذاریم:
گوشت رو وسط می ذاریم
حالا باید مث بقچه مانند تا کنیم. به این صورت که اول لایه زیری رو میاریم رو اونم از سمت پایین که سفت تر.
و همین طور ادامه می دیم مث عکس ...
یه خلال دندون می ذایریم وسطش و روی خلال رو با هر چی خواستین تزیین کنین.
تا اینجا کارمون تموم شد. حالا داخل یه قابلمه ای که برای همه بادمجوناتون جا باشه, یه پیاز ریز می کنین و یه سر تفتی می دیم و بهش رب اضافه می کنیم و بعد یه خورده آب اضافه می کنیم تا به جوش بیاد.
میزان آب باید کم باشه! چون بادمجون برش خورده خیلی زود می پزه .
وقتی به جوش اومد بادمجونا رو داخلش می چینیم.
سر قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم تا همه با هم بپزه.
--- حرارت تونم کم باشه تا به دل بپزه!
و بعد هم میاریم و نوش جان میکنیم.
سر خلال رو موقع سرو , ذرت خودم پز زدم :)
--- از من به شما نصیحت !
هر وقت تو هر غذایی خواستین از گوشت چرخ کرده استفاده کنین حتما حتما با پیاز درشت رنده شده خوب ورزش بدین و ادویه بهش اضافه کنین.اینجوری غذاهاتون خیلی خوش طعم میشن.
نوش جون همتون.