سلام.
خیلی قدیما از سمت کاشان به جنوب , قیمه رو با نخود درست می کردن. الان نمی دونم که هنوزم با نخود می خورن یا نه! اما منی که اولین بارم بود و درست می کردم خیییییلی خوشم اومد!
نخود و گوشت حالت نیم کوب داره و بدون رب درست می شه که من با اجازه خودم رب اضافه کردم:)
مواد لازم :
گوشت : نیم کیلو
نخود : 2 پ
پیاز : 1 عدد
لیمو عمانی : 3 عدد
زردچوبه و فلفل و نمک : کمی
رب : داخل دستور نبود ولی من زدم.
گلاب : 3-2 ق غ ( اختیاری )
طرز تهیه :
نخود رو 2-1 شب خیس کنین.بعد با گوشت بذارین بپزه.
وقتی هر دو کاملا پخته شد ,نخود و گوشت رو با هم بر میداریم و آبشم یه کنار می ذاریم, لازم داریم.
نخود و گوشت پخته شده رو با گوشت کوب نیم کوبشون می کنیم.
من تقریبا له کردم! نخواستم شکل نخود دیده شه.
یه پیاز تفت می دیم و زردچوبه و رب هم بهش اضافه می کنیم.
با مواد مخلوط می کنیم و اب خود گوشت و نخودو بهش اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا خوب جا بیوفته.
--- باید هر چند دقیقه یه بار هم بزنین تا ته نگیره.
زمانی که دیدین داره جا میوفته , چند ق گلاب به غذا اضافه کنین که خیییلی تو طعم غذا موثر.
به نظر من و آقای شوهر که خیلی خوشمزه بود.
---این غذا با پلو سفید یا شگر پلو خورده میشه. همین طور بدون سیب زمینی سرخ شده!!
حتما درست کنین.
نوش جونتون.