سلام.
این رولت خیییییلی خوشمزس. حتما حتما امتحان کنین!
البته یه چیزیو بگم و اونم اینکه اسفناج از نظر من هیچ مزه ای نداره ! این رولت که می گم خیلی خوشمزه شده بخاطر پودر سیر و جوز هندیه!
مواد لازم :
اسفناج ساطوی شده : 2 پ
تخم مرغ : 3 عدد
ماست چکیده : 2-3 ق غ
پودر سیر خونگی: کمی
ادویه ها :
جوز هندی : دو رنده ( یعنی فقط 2 بار کوچولو رنده کنی)
نمک , زردچوبه و فلفل : کمی
طرز تهیه :
تخم مرغ و ادویه ها رو با چنگال می زنیم.
-- جوز هندی عطر تندی داره خیییییلی کم بزنین. من فقط دو بار رنده کردم و خیلی اندازه بود.
بعد اسفناج ساطوری شده رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. یه مایه شل مانند می ده بهمون.
بعد تابه رژیمی رو کمی روغن زدم و موادو داخلش ریختم و گذاشتم رو شعله پخش کن و حرارت هم کم کردم.
وقتی یه طرفش پخت , تابه رو برعکس کردم تا طرف دیگشم بپزه. زمانش یادم نیس! ولی چک می کردم یعنی در تابه رو باز می کردم.
وقتی هر دو طرف خوب پخته شد , حوله مخصوص آشپزی رو پهن کردمو کوکو رو روش گذاشتم و با خود حوله , رولش کردم.
--- حواستون باشه کدوم طرف کوکو رو می خوان ماست بزنین! هر طرف که می خوان ماست بزنین باید رو باشه!
بعد رولش کردم و گذاشتم تا سرد شه.
بعد از سرد شدن , بازش کردمو روش ماست چکیده , گردو خرد شده و پودر سیر خونگی خوشمزه زدم!
--- من اشتباه کردم و گردوهام تقریبا درشت بود و موقع برش زدن اذیت شدم. شما با چاقو ریز کنین طوری که هم اذیت نشین و هم زیر دندون بیاد.
رولش کردم و و داخل همون حوله پیچوندمش و بعد گذاشتم داخل پلاستیک و رفت تو یخچال تا خودشو بگیره. اگه عجله دارین بذارین داخل فریزر.
و بعد هم برش زدم.
--- این رولت تقریبا مث این رولت, اگه وقت داشتین بخونین : رولت خامه ای بدون فر
نوش جونتون.