سلام.
خیلی دوست داشتم ماهی رو داخل فر بپزم که خداروشکر قسمت شد و تونستم درست کنم :)
خیلی خوشمزس.
برای این غذای لذیذ و سالم و مقوی! تکه های ماهی رو چند ساعت مزه دار کردم. ماهی ها رو گذاشتم داخل ظرف و آبلیمو , پیاز , سیر , زردچوبه, نمک , فلفل و زنجبیل زدم و درشو گذاشتم و رفت داخل یخچال تا استراحت کنه.
بعد از چند ساعت که خوب مزه دار شد , داخل آبکش گذاشتم .
ظرف پیرکسمو چرب کردم و ماهی ها رو داخلش گذاشتم.( شما تو هر قالبی که دوست دارین می تونین ماهی رو بذارین )
روی ظرف رو فویل کشیدم و گذاشتم داخل فر از قبل گرم شده با 200 درجه دما.
کم کم شروع می کنه به اب انداختن و با اب خودش می پزه.تقریبا نیم ساعت داخل فر بود با فویل. بعد فویل رو برداشتم و گذاشتم همون جوری با همون دما داخل فر بمونه. البته تو این مرحله کمی پودر سیر هم زدم که عاااااااالی شد!
و بعد هم چون عجله داشتم , گریل رو روشن کردم تا روش طلایی بشه.
--- زمانی فویل رو بردارین که آبی داخل ظرفتون نباشه. عجله نکنین بذارین کاملا پخته شه.
نوش جونتون.