سلام.
یتیمچه یه غذای خیلی خوشمزه و آسونه که خیلی زود هم آماده میشه.
یتیمچه هم با بادمجون درست میشه و هم با کدو و هم با هر دو. طرز درست کردنشون هم مث همه.
مواد لازم :
بادمجان : 3 عدد
پیاز
سیب زمینی
گوجه
رب گوجه فرنگی: 1-2 ق غ
نمک و فلفل
اندازه گوجه و سیب زمینی و پیازو ننوشتم چون به قابلمه تون بستگی داره. طرز تهیه رو بخونین متوجه میشین.
طرز تهیه :
همه ی مواد رو میشوریم و می ذاریم جلومون.
یه قابلمه بر می داریم و مواد رو حلقه می کنیم و لایه لایه می چینیم داخلش و بعد سسش رو آماده می کنیم و می ذاریم روی حرارت. به همین راحتی!
یعنی اول پیاز رو پوست کردم و حلقه کردم و گذاشتم ته قابلمه که یه ذره روغن ریخته بودم.
--- من پیازمو متوسط حلقه کردم ولی شما تقریبا باریک حلقه کنین!
بعد سیب زمینی رو حلقه کردم و چیدم روی پیازها. سیب زمینی هم تقریبا باریک برش بزنین!
و بعد نوبت بادمجون رسید.
بادمجونو به صورت نواری پوست کردم. یعنی یه ردیف پوست بادمجونو گرفتم یه ردیف نگرفتم و همین طور به ترتیب...
حلقه کردم و گذاشتم روی سیب زمینی ها.
--- برش بادمجون نباید نازک باشه!!! چون زودی پخته میشه و شکلشو از دست می ده!
و بعد هم رسید به گوجه! که هر گوجه رو سه تا برش بزنین.
بعد از اماده کردن مواد , سسش رو درست کردم یعنی یه پ آب , 1-2 ق غ رب گوجه فرنگی , فلفل و نمک رو با هم خوب مخلوط کردم و ریختم روی موادم.
--- برای 3 تا بادمجون متوسط یه پ اب لازمه. اگه بیشتر درست می کنین حواستون به میزان آب و رب و ... باشه.
در قابلمه رو بستم و گذاشتم روی حرارت .
وقتی سس تون خوب غلیظ شده بود و از طرفی کامل غذا پخته بود می تونین سرو کنین. اگه آب غذا تموم شد و غذا پخته نبود کمی اب جوشیده به غذا اضافه کنین.
--- زودی این غذا آماده میشه برای همین می گم سیب زمینی و پیاز رو حتما باریک حلقه کنین تا کامل پخته شه.
--- بادمجونو پوست نگیرین تا شکلش بهم نریزه! یا مث من نواری برش بزنین.
--- میشه به جای بادمجون تنها از کدو یا مخلوطی از هر دو استفاده کرد.
نوش جونتون.