سلام.
این غذا یه طعم بی نظیــــــــــــــر داره! خیــــــــــــلی خوشمزس.
طعم سرکه و پیاز با هم مخلوط می شه و یه عطر خاصی به مرغ تون میده.
مواد لازم :
ران و سینه مرغ : 1 کیلو
پیاز درشت : 5-6 عدد
سرکه انگور : 1 پ ( من از سرکه سفید استفاده کردم)
شکر : 1 ق غ
برگ بو : 1 پر
نعنا : 1 شاخه ( من از پودر نعنا استفاده کردم)
کره , فلفل قرمز , نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
ران و سینه مرغ رو دو تیکه می کنیم و داخل کره تفت می دیم تا طلایی شن. بعد از طلایی شدن بر می داریم و می ذاریم کنار.(من داخل تابه رژیمی با چند ق روغن تفت دادم)
حالا پیازا رو حلقه حلقه می کنیم و داخل کره تفت می دیم. کمی که تغییر رنگ داد , شکر رو اضافه می کنیم تا طلایی شه.
حالا به پیازامون , یک پ آب , سرکه , نعنا , برگ بو , فلفل و نمک اضافه می کنیم و روی حرارت می ذاریم تا به جوش بیاد.
بعد از اینکه به جوش اومد , مرغ طلایی شده رو به قابلمه مون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا پخته شه.
اجازه بدین تا کاملا مرغ تون با حرارت کم پخته شه.
--- هرازگاهی سر بزنین . اگه آبش کم شد , اب جوشیده بهش اضافه کنین.
بعد از اینکه کامل غذا پخته شد , پیازای پخته شده و همین طور سس باقی مونده ( آب غذا) رو داخل ظرف سروتون بکشین.
--- برگ و بو و شاخه نعنا رو موقع کشیدن غذا در بیارین.
--- برگ بو رو از عطاری می تونین تهیه کنین.
--- به جای نعنای تازه میشه از برگ نعنا خشک هم استفاده کرد.
--- این غذا با سیب زمینی پخته یا سرخ کرده و تره بار سر سفره گذاشته میشه.
حتما درست کنین. خییییییلی خوشمزس.
نوش جونتون.