مرغ در سس پیاز و سرکه

سلام.

این غذا یه طعم بی نظیــــــــــــــر داره! خیــــــــــــلی خوشمزس. 

طعم سرکه و پیاز با هم مخلوط می شه و یه عطر خاصی به مرغ تون میده.

مواد لازم :

ران و سینه مرغ : 1 کیلو

پیاز درشت : 5-6 عدد

سرکه انگور : 1 پ ( من از سرکه سفید استفاده کردم)

شکر : 1 ق غ

برگ بو : 1 پر 

نعنا : 1 شاخه ( من از پودر نعنا استفاده کردم)

کره , فلفل قرمز , نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ران و سینه مرغ رو دو تیکه می کنیم و داخل کره تفت می دیم تا طلایی شن. بعد از طلایی شدن بر می داریم و می ذاریم کنار.(من داخل تابه رژیمی با چند ق روغن تفت دادم)

حالا پیازا رو حلقه حلقه می کنیم و داخل کره تفت می دیم. کمی که تغییر رنگ داد , شکر رو اضافه می کنیم تا طلایی شه.

حالا به پیازامون , یک پ آب , سرکه , نعنا , برگ بو , فلفل و نمک اضافه می کنیم و روی حرارت می ذاریم تا به جوش بیاد.

بعد از اینکه به جوش اومد , مرغ طلایی شده رو به قابلمه مون اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا پخته شه.

اجازه بدین تا کاملا مرغ تون با حرارت کم پخته شه.

--- هرازگاهی سر بزنین . اگه آبش کم شد , اب جوشیده بهش اضافه کنین.

 بعد از اینکه کامل غذا پخته شد , پیازای پخته شده و همین طور سس باقی مونده ( آب غذا) رو داخل ظرف سروتون بکشین.

--- برگ و بو و شاخه نعنا رو موقع کشیدن غذا در بیارین.

 

 --- برگ بو رو از عطاری می تونین تهیه کنین.

--- به جای نعنای تازه میشه از برگ نعنا خشک هم استفاده کرد.

---  این غذا با سیب زمینی پخته یا سرخ کرده و تره بار سر سفره گذاشته میشه.

حتما درست کنین. خییییییلی خوشمزس.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form