مسمای بادنجان

سلام.

ایشون مسما بادمجون هستن که خیلی خوشمزن.

 

مسما بادمجون من به خوشرنگ و لعابی بقیه مسما بادمجونا نیس و اونم بخاطر اینه که داخلش رب نزدم. اصلش هم نباید زد , چون طبق گفته نویسنده ی محترم , رب طعم بادمجون رو می پوشونه. 

مواد لازم :

گوشت : نیم کیلو

بادمجان قلمی : 10-8 عدد

پیاز : 1 عدد

گوجه فرنگی : 5-4 عدد

ابغوره : 5-6 ق غ

زردچوبه , نمک 

 

طرز تهیه :

سر بادمجون رو جدا کنین وخود بادمجون رو به هر صورتی که دوست دارین پوست بکنین. من راه راه پوست کردم.

شکم بادمجون رو چاک دادم و نمک زدم و گذاشتم نیم ساعتی بمونه . بعد با آب سرد شستم و گذاشتم داخل ابکش تا خشک شه. و بعد از خشک شدن , سرخشون کردم.

--- موقع چاک دادن شکم بادمجون حواستون باشه تا بادمجون پاره نشه.

پیازو تفت می دیم و گوشت هم داخلش یه سر تفت می دیم و بهش آب جوشیده اضافه می کنیم تا بپزه.

وقتی گوشت پخت , زردچوبه اضافه می کنیم.

بادمجونای سرخ شده رو روی گوشتا می چینیم و گوجه هم از وسط نصف می کنیم و روی بادمجونا می ذاریم.

آبغوره هم اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم و می ذاریم تا خوب بپزه و جا بیوفته.

وقتی غذا مون آماده شد و خواستیم بکشیم, اول بادمجونو و گوجه رو بر می داریم و داخل ظرف دیگه ای می ذاریم . گوشت رو داخل ظرف سرو می کشیم و بعد روی گوشت , بادمجون و گوجه رو می ذاریم.

--- به جای ابغوره می شه از آبلیموی تازه هم استفاده کرد. من از ابلیمو استفاده کردم , چند دقیقه مونده به خاموش کردن حرارت , آبلیمو و نمکشو ریختم.

غذای خیلی خوشمزه ایه. نوش جان.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form