سلام.
داخل این خورش خوشمزه بجای آلو از سیب زمینی استفاده شده. دلیلشم اینه که زمان قدیم چون سیب زمینی از هندوستان وارد می شده , مردم جنوب , مث هندی ها بهش می گفتن " آلو " و گاهی اوقات هم می گفتن " آلو زمینی".
کم کم الو شد سیب زمینی اما این غذا همچنان همون آلو گفته میشه.
عکسم زیاد خوب نشد اما برخلاف ظاهرش , باطنش خیلی خوبه :)
مواد لازم :
گوشت : نیم کیلو
سیب زمینی : 2-3 عدد
گشنیز : 1 کیلو
سیر : 3-4 پر
پیاز : 1 عدد
گرد لیمو عمانی : 1-2 ق
فلفل قرمز : 1 ق چ
زردچوبه : 1 ق چ
طرز تهیه :
پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. و بعد سیر کوبیده شده , فلفل قرمز و زردچوبه هم اضافه می کنیم و یه چرخ می دیم.
گوشت خورد شده هم اضافه می کنیم و یه کوچولو چرخش می دیم و بعد آب اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا گوشت بپزه.
گشنیزو خورد کنین و با کمی روغن تفت بدین تا آبش گرفته بشه.
وقتی گوشت تون تقریبا پخته شد , سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و به اندازه یه گردو برش بزنین و به قابلمه گوشت تون اضافه کنین. همراه با سیب زمینی , گشنیز و گرد لیمو عمانی هم اضافه کنین.
در قابلمه رو بذارین و اجازه بدین تا غذا کاملا پخته و جا بیوفته.
و در آخر هم نمک غذا رو اضافه کنین و بچشین.
--- اگه غذا آب داشت در قابلمه رو باز بذارین تا آبش تبخیر شه و خورش به روغن بیوفته.
--- بجای گرد لیمو عمانی , آبغوره هم می تونین اضافه کنین.
غذای خوشمز ایه.
نوش جونتون.