اشکنه سیب زمینی(خراسان)

سلام.

به نظر من اشکنه جماعت جزو غذاهای سالم و مقوی ای هس که متاسفانه داره فراموش می شه.

یادمه مامانم وقتی درست می کردن من لب نمی زدم و اصلا خوشم نمیومد از اشکنه! اما شدم از طرفدارای این غذای خوشمزه.

امروز می خوام اشکنه سیب زمینی رو بگم و انشالله به مرور مدلای دیگه ی اشکنه هم می خوام درست کنم و یاد بگیرم و نتیجه رو به شما هم بگم.

این شما و این هم اشکنه سیب زمینی خوشمزه و آسون:

مواد لازم :

تخم مرغ : 2 عدد

سیب زمینی : 2-3 عدد

پیاز : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : 1 ق غ 

زردچوبه : 1 ق چ

نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. زردچوبه رو اضافه می کنیم و یه چرخی می دیم و بعد هم رب رو اضافه می کنیم و یه تفت کوچولو می دیم.

2 پیمانه اب می ریزیم داخل قابلمه و می ذاریم تا به جوش بیاد.

بعد از به جوش اومدن , سیب زمینی ها رو پوست می گیریم و تکه می کنیم ( به اندازه یه فندق ) و به همراه نمک و فلفل به قابلمه غذا اضافه می کنیم.

یه ربع الی 20 دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نرم شن  و بعد تخم مرغ ها رو داخل قابلمه می شکنیم و می ذاریم تا بازم روی حرارت بمونه تا تخم مرغ ببنده و پخته شه.

--- اگه بعد از اینکه تخم مرغ بسته شد , زودی حرارت رو خاموش کنین , وسط تخم مرغ تون خام!!!  بذارین یه خورده بمونه تا کاملا پخته شه.

و بعد از پخته شدن هم حرارت رو خاموش کنین و نون داخلش ترید یا تریت یا تلیت!! کنین و نوش جان بفرمایین.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form