سلام.
به نظر من اشکنه جماعت جزو غذاهای سالم و مقوی ای هس که متاسفانه داره فراموش می شه.
یادمه مامانم وقتی درست می کردن من لب نمی زدم و اصلا خوشم نمیومد از اشکنه! اما شدم از طرفدارای این غذای خوشمزه.
امروز می خوام اشکنه سیب زمینی رو بگم و انشالله به مرور مدلای دیگه ی اشکنه هم می خوام درست کنم و یاد بگیرم و نتیجه رو به شما هم بگم.
این شما و این هم اشکنه سیب زمینی خوشمزه و آسون:
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
سیب زمینی : 2-3 عدد
پیاز : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 ق غ
زردچوبه : 1 ق چ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
پیازو ریز می کنیم و تفت می دیم. زردچوبه رو اضافه می کنیم و یه چرخی می دیم و بعد هم رب رو اضافه می کنیم و یه تفت کوچولو می دیم.
2 پیمانه اب می ریزیم داخل قابلمه و می ذاریم تا به جوش بیاد.
بعد از به جوش اومدن , سیب زمینی ها رو پوست می گیریم و تکه می کنیم ( به اندازه یه فندق ) و به همراه نمک و فلفل به قابلمه غذا اضافه می کنیم.
یه ربع الی 20 دقیقه صبر می کنیم تا سیب زمینی ها نرم شن و بعد تخم مرغ ها رو داخل قابلمه می شکنیم و می ذاریم تا بازم روی حرارت بمونه تا تخم مرغ ببنده و پخته شه.
--- اگه بعد از اینکه تخم مرغ بسته شد , زودی حرارت رو خاموش کنین , وسط تخم مرغ تون خام!!! بذارین یه خورده بمونه تا کاملا پخته شه.
و بعد از پخته شدن هم حرارت رو خاموش کنین و نون داخلش ترید یا تریت یا تلیت!! کنین و نوش جان بفرمایین.