سلام.
اینم ته دیگ زعفرونی خوشمزه:
مواد لازم :
تخم مرغ : 2 عدد
ماست : 1 ق غ
نمک: مقداری
زعفرون دم کرده: مقداری
گلاب : مقداری
برنج
طرز تهیه :
تخم مرغ رو داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم.
ماست , نمک , گلاب و زعفرون هم اضافه و مخلوط می کنیم. (ماست رو قبل از اضافه کردن , به تنهایی خوب هم بزنین و بعد به مواد اضافه کنین)
حالا کمی برنج آبکش شده اضافه می کنیم و با احتیاط زیرو رو می کنیم طوری که برنج خرد نشه.
--- اندازه دقیق برنج رو نمی دونم! آخه بستگی به مایه تون داره ولی تقریبا یک پ میشه.
--- مخلوط مون نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشه.
بعد از آماده کردن , داخل قابلمه رو مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط می ذاریم تا داغ شه.
--- مقدار روغن باید تقریبا دو برابر زمانی باشه که برای ته دیگ معمولی استفاده می کنین.
بعد از داغ شدن , مخلوط رو می ریزیم و سریع شروع می کنیم به صاف کردن و بعد هم باقی برنج رو می ریزیم.
قابلمه رو روی شعله پخش کن می ذاریم و حرارتو کم می کنیم تا زمانی که برنج دم بکشه.
--- نکته!!!
زمانی که قرار ته دیگ پلوتون , ته دیگ زعفرونی باشه, برنج رو از حد معمول بیشتر بگیرین , چون قرار مقداری برای ته دیگ استفاده بشه . در غیر این صورت برنج تون کم میاد!!!
نوش جونتون