سلام.
مرغ مسلم یه غذای بسیـــــــــــــار خوشمزس! یه غذای هندی با ادویه های خیلی خوش عطر...
مواد لازم :
سینه و ران مرغ : 1 کیلو
پیاز : 1 عدد
سیر : 3-4 پر
گوجه فرنگی : 4-5 عدد
تخم گشنیز : 2 ق غ
زیره : 1 ق چ
دارچین : 1 ق چ
زنجبیل : 1 ق چ
زردچوبه : 1 ق م
هل : اندکی
میخک : اندکی
نمک و فلفل
کره
طرز تهیه :
--- تمام ادویه های این غذا که اندازه هاشو نوشتم همه ساییده شدس.
همه ی ادویه ها رو با پیاز رنده شده , سیر کوبیده شده و نمک و فلفل مخلوط می کنیم.
به تکه های مرغ می زنیم و 1-2 ساعت استراحت می دیم تا خوب مزه دار شن.
کره رو داغ می کنیم و تکه های مرغ رو داخلش تفت می دیم ( 10 دقیقه) .
گوجه ها فرنگی ها رو پوست می گیریم و خرد می کنیم و به مرغ تفت داده شده مون اضافه می کنیم.
در قابلمه رو می ذاریم و حرارت رو کم می کنیم تا به دل پخته شه.( نیم ساعت شاید کمی بیشتر)
--- گوجه ها آب می ندازن پس نگران نباشین که بخواد بسوزه. اما هرازگاهی بهش سر بزنین. اگه هنوز نپخته بود و از طرفی آبش تموم شده بود , بهش کمی آب جوش اضافه کنین.
نوش جونتون.