اشکنه تخم خربزه(خراسان)

سلام.

اشکنه تخم خربزه بر خلاف تصورم که فک می کردم اصلا خوشمزه نباشه، بسیییییییار خوشمزه و لذیذ بود!

مواد لازم :

تخم خربزه: 1 پ

کشک : 1 پ

پیاز : 1 عدد

زردچوبه : 1 ق چ

کره

نمک 

 

طرز تهیه :

اول تخم خربزه رو می گم...

تخم خربزه رو بعد از اینکه خربزه رو نوش جون کردین , تو آب بذارین تا تخم ها از ریشه ها جدا شه. چندین آب بشورین تا کاملا تمیز شه . یا اینکه 2-3 روز تو آب خیس کنین و بعد زیر آب سرد بگیرین.

وقتی تمیز شد بذارین جلو آفتاب تا خشک شه.

بعد از خشک شدن هم بریزین داخل تابه و بذارین روی حرارت کم . 1-2 ساعت طول میکشه اما دیگه به دل بو داده شده و عاااالی شده!

و اما دستور غذا...

تخم خربزه هایی که بو داده شدن رو بکوبین یا آسیاب کنین.

با 3 پ آب بذارین روی حرارت ملایم. 15-20 دقیقه.

بعد از روی حرارت بردارین و بذارین سرد شه.

بعد از سرد شدن, بریزین داخل پارچه ی متقال یا توری و بچلونین تا شیره تخم خربزه کاملا گرفته شه. 

حالا کره رو باز کنین و پیازو داخلش تفت بدین.زردچوبه رو اضافه کنین و یه چرخ بدین.

همون شیره تخم خربزه رو که گرفتین رو به پیاز اضافه کنین و اجازه بدین تا به جوش بیاد.

بعد از به جوش اومدن کشک رو اضافه کنین و نمک رو بزنین و قبل از به جوش اومدن از روی حرارت بردارین.

--- پیاز و سبزی خوردن با ترید اشکنه فراموش نشه!

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form