سلام.
اشکنه تخم خربزه بر خلاف تصورم که فک می کردم اصلا خوشمزه نباشه، بسیییییییار خوشمزه و لذیذ بود!
مواد لازم :
تخم خربزه: 1 پ
کشک : 1 پ
پیاز : 1 عدد
زردچوبه : 1 ق چ
کره
نمک
طرز تهیه :
اول تخم خربزه رو می گم...
تخم خربزه رو بعد از اینکه خربزه رو نوش جون کردین , تو آب بذارین تا تخم ها از ریشه ها جدا شه. چندین آب بشورین تا کاملا تمیز شه . یا اینکه 2-3 روز تو آب خیس کنین و بعد زیر آب سرد بگیرین.
وقتی تمیز شد بذارین جلو آفتاب تا خشک شه.
بعد از خشک شدن هم بریزین داخل تابه و بذارین روی حرارت کم . 1-2 ساعت طول میکشه اما دیگه به دل بو داده شده و عاااالی شده!
و اما دستور غذا...
تخم خربزه هایی که بو داده شدن رو بکوبین یا آسیاب کنین.
با 3 پ آب بذارین روی حرارت ملایم. 15-20 دقیقه.
بعد از روی حرارت بردارین و بذارین سرد شه.
بعد از سرد شدن, بریزین داخل پارچه ی متقال یا توری و بچلونین تا شیره تخم خربزه کاملا گرفته شه.
حالا کره رو باز کنین و پیازو داخلش تفت بدین.زردچوبه رو اضافه کنین و یه چرخ بدین.
همون شیره تخم خربزه رو که گرفتین رو به پیاز اضافه کنین و اجازه بدین تا به جوش بیاد.
بعد از به جوش اومدن کشک رو اضافه کنین و نمک رو بزنین و قبل از به جوش اومدن از روی حرارت بردارین.
--- پیاز و سبزی خوردن با ترید اشکنه فراموش نشه!
نوش جونتون.