مواد لازم : تمام اندازه های مواد به صورت چشمی هست!
برنج - پیاز - لپه - گوشت چرخ کرده -زردچوبه - دارچین - هل - زعفران - پودر لیمو عمانی - نمک - گلاب - سیب زمینی (هم برا ته دیگ و هم برای تزئین)
طرز تهیه:
اول پیاز رو ریز و سرخ می کنیم, وقتی طلایی شد , زردچوبه رو اضافه می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده رو می ریزیم وتفت می دیم.
لپه های پخته شده , دارچین , هل , نمک , فلفل وپودر لیمو عمانی رو هم اضافه می کنیم و 2 لیوان آب می ریزیم داخل قابلمه و درشو می ذاریم تا پخته شن.
نیم ساعت آخر پیاز و گوشت رو اضافه می کنیم و در میذاریم خوب جا بیوفته.
حالا تا خورشت جا بیوفته , می ریم برنج روآماده می کنیم .
برنج رو آبکش درست می کنیم و یه کم خام بر می داریم.
خورشت هم وقتی که کاملا ابش خشک شد و و خوب جا افتاد(اگه با حوصله درست کنین و زیر گاز و کم کنین خورش به روغن میوفته) زیرشو خاموش می کنیم.
حالا کف قابلمه برنج تونو سیب زمینی بذارین و بعد یه کم از برنج ها تون بریزین , بعد یه کم خورش و باز برنج و .... و همین کارو تکرار کنین تا آخر که برنج باشه.یه کم زعفرون دم کرده هم روی برنج بریزین.
حرارتو کم کنین و بذارین دم بکشه. من یه ق غ گلاب روی برنجم ریختم.
خب تا زمانی که غذاتون دم بکشه برین سیب زمینی سرخ کنین برای تزیین غذا.
وقتی دم کشید می تونین سرو کنین. نوش جونتون.
* می تونین گوشت چرخ کرده هاتونو , گرد کنین وتوی خورشت بریزین و می تونین مث من همین جوری بریزین.
* برای خوش طعم شدن گوشت ها, یه پیاز خیلی کوچیک توی گوشت چرخ کرده ها رنده کردم , خوب ورز دادم و بعد تو خورشتم ریختم.
* می تونین همین گلاب روتوی خورشت تون بریزین.
نوش جونتون