قیمه لا پلو

مواد لازم : تمام اندازه های مواد به صورت چشمی هست!

برنج - پیاز -  لپه - گوشت چرخ کرده -زردچوبه - دارچین - هل - زعفران - پودر لیمو عمانی - نمک - گلاب - سیب زمینی (هم برا ته دیگ و هم برای تزئین)

طرز تهیه:

اول پیاز رو ریز و سرخ می کنیم, وقتی طلایی شد , زردچوبه رو اضافه می کنیم و بعد گوشت چرخ کرده رو می ریزیم وتفت می دیم.

لپه های پخته شده , دارچین , هل , نمک , فلفل وپودر لیمو عمانی رو هم اضافه می کنیم و 2 لیوان آب می ریزیم داخل قابلمه و درشو می ذاریم تا پخته شن.

نیم ساعت آخر پیاز و گوشت رو اضافه می کنیم و در میذاریم خوب جا بیوفته.

 حالا تا خورشت جا بیوفته , می ریم برنج روآماده می کنیم .

 

برنج رو آبکش درست می کنیم و یه کم خام بر می داریم.

خورشت هم وقتی که کاملا ابش خشک شد و و خوب جا افتاد(اگه با حوصله درست کنین و زیر گاز و کم کنین خورش به روغن میوفته) زیرشو خاموش می کنیم.

حالا کف قابلمه برنج تونو سیب زمینی بذارین و بعد یه کم از برنج ها تون بریزین , بعد یه کم خورش و باز برنج و .... و همین کارو تکرار کنین تا آخر که برنج باشه.یه کم زعفرون دم کرده هم روی برنج بریزین.

حرارتو کم کنین و بذارین دم بکشه. من یه ق غ گلاب روی برنجم ریختم.

خب تا زمانی که غذاتون دم بکشه برین سیب زمینی سرخ کنین برای تزیین غذا.

 

وقتی دم کشید می تونین سرو کنین. نوش جونتون.

* می تونین گوشت چرخ کرده هاتونو , گرد کنین وتوی خورشت بریزین و می تونین مث من همین جوری بریزین.

* برای خوش طعم شدن گوشت ها, یه پیاز خیلی کوچیک توی گوشت چرخ کرده ها رنده کردم , خوب ورز دادم و بعد تو خورشتم ریختم.

* می تونین همین گلاب روتوی خورشت تون بریزین.

 نوش جونتون

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form