آش انار

سلام.

اش انار درست کردم بالاخره :) خوب بود.

مواد لازم :

برنج : 1 پ

لپه : نیم پ

سبزی : نیم کیلو ( تره , جعفری , گشنیز , کمی نعنا. معمولا چند پر ترخون و مرزه تازه یا خشک هم اضافه می شه.)

آب انار : 3-4 پ ( یا رب انار : نیم پ )

زردچوبه : 1-2 ق م

نمک و فلفل

نعنا داغ , سیر داغ

 

طرز تهیه :

برنج و لپه رو از شب قبل خیس می کنیم.

برنج رو با 5 پ اب می ذاریم تا بپزه و ابش تموم شه. بعد می ذاریم یه کنار تا سرد شه , و بعد از سرد شدن , می کوبیم یا داخل مخلوط کن می ریزیم تا صاف شه.

لپه هم با نمک و فلفل و زردچوبه با 4 پ آب می ذاریم روی حرارت ملایم تا لپه نرم شه. بعد سبزی خرد شده رو اضافه می کنیم و می ذاریم نیم ساعت دیگه هم بپزه. موقع پخت در قابلمه رو نیمه باز می ذاریم. هر موقع هم لازم بود اب جوش اضافه می کنیم.

برنج صاف شده رو روی لپه و سبزی می ریزیم و با قاشق چوبی هم می زنیم.

آب انار هم اضافه می کنیم و می ذاریم نیم ساعتی بجوشه.

نمک آش رو اندازه و حرارت رو خاموش می کنیم.

ظرف آش رو می تونیم با نعنا داغ , سیر داغ و فلفل داغ تزیین کنیم.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form