سس قرمز خانگی

سلام.

سس قرمز خوشمزه و آسون!

مواد لازم :

روغن: 2 ق غ

رب گوجه فرنگی : 4 ق غ

فلفل قرمز : 2 ق چ

نمک : 2 ق چ

آب جوش : 1 پ

سرکه : 6 ق غ 

شکر : 4 ق غ سر صاف

 

طرز تهیه :

رب و روغن رو روی حرارت با هم کمی تفت می دیم.

فلفل رو اضافه می کنیم و یه سر تفت می دیم.

آب جوش , سرکه , شکر و نمک رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم به جوش بیاد.

در قابلمه رو می ذاریم و  اجازه می دیم 20 دقیقه (یا نیم ساعت ) با حرارت کم بمونه .

وقتی که جا افتاد و به غلظت مناسب رسید , حرارت رو خاموش کنین و بذارین خنک شه و بعد هم داخل شیشه بریزین و بذارین داخل یخچال بمونه.

--- در مورد مدت زمان نگهداری باید بگم که نمی دونم چقد می مونه چون کم درست می کنم و ظرف یه هفته تموم میشه.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form