سلام.
سس قرمز خوشمزه و آسون!
مواد لازم :
روغن: 2 ق غ
رب گوجه فرنگی : 4 ق غ
فلفل قرمز : 2 ق چ
نمک : 2 ق چ
آب جوش : 1 پ
سرکه : 6 ق غ
شکر : 4 ق غ سر صاف
طرز تهیه :
رب و روغن رو روی حرارت با هم کمی تفت می دیم.
فلفل رو اضافه می کنیم و یه سر تفت می دیم.
آب جوش , سرکه , شکر و نمک رو اضافه می کنیم و صبر می کنیم به جوش بیاد.
در قابلمه رو می ذاریم و اجازه می دیم 20 دقیقه (یا نیم ساعت ) با حرارت کم بمونه .
وقتی که جا افتاد و به غلظت مناسب رسید , حرارت رو خاموش کنین و بذارین خنک شه و بعد هم داخل شیشه بریزین و بذارین داخل یخچال بمونه.
--- در مورد مدت زمان نگهداری باید بگم که نمی دونم چقد می مونه چون کم درست می کنم و ظرف یه هفته تموم میشه.
نوش جونتون.