قرمه ی آبغوره (اَبَرکوه)

سلام.

قرمه ی آبغوره یه غذای بسیار خوشمزه !

مواد لازم :

گوشت خورشتی گوسفندی : نیم کیلو

پیاز : 1 عدد

سبزی : نیم کیلو (اسفناج , تره , برگ چغندر و کمی شنبلیله . اگه برگ چغندر نبود مقدار اسفناج رو دوبرابر کنین)

لپه : نیم پ کمی بیشتر 

آبغوره : یک  تا یک و نیم پ ( من یک پ ریختم )

زردچوبه , نمک و فلفل

 

طرز تهیه :

لپه رو از شب قبل خیس می کنیم.

پیاز رو نازک ورقه ورقه می کنیم و تفت می دیم . (من نازک نکردم :)

گوشت هم اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم . ( من پیاز و گوشتو همزمان داخل قابلمه ریختم و تفت دادم )

سبزی هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.

زردچوبه و فلفل هم اضافه می کنیم و یکی دو چرخ می دیم.

لپه رو اضافه می کنیم و بعد از یکی دو چرخ دادن , 3 پ اب بهش اضافه می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم تا خورش جا بیوفته.

وقتی خورش مون جا افتاد , نمک و آبغوره رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم .

خورش بسیــــــــــــار خوشمزه و لذیذی هس! حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form