سلام.
قرمه ی آبغوره یه غذای بسیار خوشمزه !
مواد لازم :
گوشت خورشتی گوسفندی : نیم کیلو
پیاز : 1 عدد
سبزی : نیم کیلو (اسفناج , تره , برگ چغندر و کمی شنبلیله . اگه برگ چغندر نبود مقدار اسفناج رو دوبرابر کنین)
لپه : نیم پ کمی بیشتر
آبغوره : یک تا یک و نیم پ ( من یک پ ریختم )
زردچوبه , نمک و فلفل
طرز تهیه :
لپه رو از شب قبل خیس می کنیم.
پیاز رو نازک ورقه ورقه می کنیم و تفت می دیم . (من نازک نکردم :)
گوشت هم اضافه می کنیم و یه سر تفتی می دیم . ( من پیاز و گوشتو همزمان داخل قابلمه ریختم و تفت دادم )
سبزی هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.
زردچوبه و فلفل هم اضافه می کنیم و یکی دو چرخ می دیم.
لپه رو اضافه می کنیم و بعد از یکی دو چرخ دادن , 3 پ اب بهش اضافه می کنیم تا به جوش بیاد. حرارت رو کم می کنیم تا خورش جا بیوفته.
وقتی خورش مون جا افتاد , نمک و آبغوره رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم .
خورش بسیــــــــــــار خوشمزه و لذیذی هس! حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.