سلام.
یه خورش بسیار خوشمزه!
مواد لازم :
گوشت گوساله مکعبی شده :500 گرم
قارچ ورقه ای شده: 750 گرم
هویج درشت خرد شده : 4 عدد
پیاز : 1 عدد
زرشک : 3 ق س
رب گوجه فرنگی : 2 ق س
زعفران آبکرده : 3 ق س
آبلیمو : 3 ق س
گلاب : 3 ق س
آب : 3-4پ
نمک و فلفل و زردچوبه
خلال پسته و زرشک : برای تزیین
طرز تهیه :
پیازو خورد می کنیم و تفت می دیم. گوشت هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.
زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم و بعد از یه سر تفت دادن , آبو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا گوشت مون بپزه. (هر وقت لازم شد , بهش آب جوشیده شده اضافه کنین.)
بعد از اینکه گوشت پخته شد , رب رو داخل کمی روغن تفت می دیم و به همراه هویج به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دیم هویج نیم ساعت همراه با گوشت بپزه.
بعد از نیم ساعت , قارچ های ورقه ای شده رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم 15 دقیقه با هم بپزن.
وقتی خورش جا افتاد , زعفران , گلاب , ابلیمو , زرشک و نمک هم اضافه می کنیم.
و وقتی طعم مواد به خورد همدیگه رفت , حرارت رو خاموش می کنیم.
--- ظرف سرو رو می تونین با خلال پسته و زرشک تزین کنین.
--- من آبلیمو رو حذف کردم.
نوش جونتون.