خورش قارچ

سلام.

یه خورش بسیار خوشمزه!

 

مواد لازم :

گوشت گوساله مکعبی شده :500 گرم

قارچ ورقه ای شده: 750 گرم

 هویج درشت خرد شده : 4 عدد

پیاز : 1 عدد

زرشک : 3 ق س

رب گوجه فرنگی : 2 ق س

 زعفران آبکرده : 3 ق س

آبلیمو : 3 ق س

گلاب : 3 ق س

آب : 3-4پ

نمک و فلفل و زردچوبه

خلال پسته و زرشک : برای تزیین

 

طرز تهیه :

پیازو خورد می کنیم و تفت می دیم. گوشت هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم.

زردچوبه و فلفل رو اضافه می کنیم و بعد از یه سر تفت دادن , آبو اضافه می کنیم و اجازه می دیم تا گوشت مون بپزه. (هر وقت لازم شد , بهش آب جوشیده شده اضافه کنین.)

بعد از اینکه گوشت پخته شد , رب رو داخل کمی روغن تفت می دیم و به همراه هویج به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دیم هویج نیم ساعت همراه با گوشت بپزه.

بعد از نیم ساعت , قارچ های ورقه ای شده رو اضافه می کنیم و اجازه می دیم 15 دقیقه با هم بپزن.

وقتی خورش جا افتاد ,  زعفران , گلاب , ابلیمو , زرشک و نمک هم اضافه می کنیم.

و وقتی طعم مواد به خورد همدیگه رفت , حرارت رو خاموش می کنیم.

 

--- ظرف سرو رو می تونین با خلال پسته و زرشک تزین کنین.

 --- من آبلیمو رو حذف کردم.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form