سلام.
ته دیگه مدل دار درست کردم. اونم مدل پاپیون:
الان که دارم تایپ می کنم , کلی ذوق هنری پیدا کردم و اعتماد به نفسم رفته بالا برای انجام دادن نمونه های دیگه!
راستش یه زمانی .... دکتر بهم گفت برنج رو آبکش نکن و به صورت کته مصرف کن. منم همیشه برنجامو کته می کنم و حس آبکش کردن رو ندارم . تنبل شدم!
امروز به افتخار شوهری برنجمو آبکش کردم و طرح پاپیونی انداختم.
خودم که کلی ذوق کردم. البته شوهری هم خوشش اومد!
خیلی سادس اما بازم توضیح می دم:
بعد از اینکه برنج رو ابکش کردم , طرح پاپیون رو با نون در آوردم و ته قابلمه که روغن ریخته بودم گذاشتم . اول پاپیون , بعد هم اون دو تا نوار ها :
دقت کنین که اون طرف نون که بهتر اونو بذارین زیر که وقتی برعکس می کنین بیاد رو !(چی گفتم!)
بعدش برنج آبکش شده رو تو 2 مرحله ریختم و خوب برنج رو با ته قاشق فشرده کردم.
و کناره های قابلمه هم روغن ریختم تا برنجم نچسبه به کناره هاش.
و بعد از مدت زمانی شد این :
انصافا خوب شده , نگو نه! که ناراحت می شم :)
حالا می خوام طرح های دیگه هم در بیارم. از این طرح های عاشقانه :)