ته دیگ مدل پاپیون

سلام.

ته دیگه مدل دار درست کردم. اونم مدل پاپیون:

الان که دارم تایپ می کنم , کلی ذوق هنری پیدا کردم و اعتماد به نفسم رفته بالا برای انجام دادن نمونه های دیگه!

راستش یه زمانی .... دکتر بهم گفت برنج رو آبکش نکن و به صورت کته مصرف کن. منم همیشه برنجامو کته می کنم و حس آبکش کردن رو ندارم . تنبل شدم!

امروز به افتخار شوهری برنجمو آبکش کردم و طرح پاپیونی انداختم.

خودم که کلی ذوق کردم. البته شوهری هم خوشش اومد!

خیلی سادس اما بازم توضیح می دم:

بعد از اینکه برنج رو ابکش کردم , طرح پاپیون رو با نون در آوردم و ته قابلمه که روغن ریخته بودم گذاشتم . اول پاپیون , بعد هم اون دو تا نوار ها :

دقت کنین که اون طرف نون که بهتر اونو بذارین زیر که وقتی برعکس می کنین بیاد رو !(چی گفتم!)

بعدش برنج آبکش شده رو تو 2 مرحله ریختم و خوب برنج رو با ته قاشق فشرده کردم.

و کناره های قابلمه هم روغن ریختم تا برنجم نچسبه به کناره هاش.

و بعد از مدت زمانی شد این :

انصافا خوب شده , نگو نه! که ناراحت می شم :)

حالا می خوام طرح های دیگه هم در بیارم. از این طرح های عاشقانه :)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form