سلام.
بالاخره موفق شدم تا تلخی بادمجون رو بگیرم.
یعنی تلخ ترین بادمجون هم شما داشته باشین , عمرا اگه دیگه با این روش تلخ بشه!
اول بادمجوناتونو بشورین , بعد پوست بگیرین و بعد از وسط نصف کنین.
حالا روشونو نمک بپاشین!!! بعد از چند دقیقه (شاید 15 دقیقه ) می بینین که روی بادمجوناتون یه قطره های ریز به وجود اومده. مث شنبم!
حالا عجله نکنین و کلا یه نیم ساعتی صبر کنین و بعد اون قطره ها رو پاک کنین و سرخ شون کنین و نوش جونتون کنین.
به هیچ عنوان دیگه اثری از تلخی وجود نداره.
البته یه نکته بگم و اونم اینکه :
بعضی ها می ذارن تو آب نمک که باز باید چقد منتظر بمونی تا آبش گرفته شه. این روش که من امتحان کردم خیلی بهتر و سریع تر.
بادمجونای خوشمزه بخورین و به جون من دعا کنین :)
دیدگاهها
---------------------
پاسخ:
ممنون.
-------------------
پاسخ:
منظورتون تلخ؟! والا برا من که همیشه جواب داده و همیشه تلخیش گرفته شده.
وگرنه اگر تلخ باشه عمرا تلخيش با اين روش بره
-----------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
ممنون بابت نظرتون.
من همیشه با همین روش کار می کنم. پس یعنی من هیچ وقت بادمجون تلخ گیرم نمیاد؟ :(
شما روشی دارین برای از بین بردن تلخی بادمجون؟! ممنون می شم بگین و امتحان کنم.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا