گرفتن تلخی بادمجان

سلام.

بالاخره موفق شدم تا تلخی بادمجون رو بگیرم.

یعنی تلخ ترین بادمجون هم شما داشته باشین , عمرا اگه دیگه با این روش تلخ بشه!

اول بادمجوناتونو بشورین , بعد پوست بگیرین و بعد از وسط نصف کنین.

حالا روشونو نمک بپاشین!!! بعد از چند دقیقه (شاید 15 دقیقه ) می بینین که روی بادمجوناتون یه قطره های ریز به وجود اومده. مث شنبم!

حالا  عجله نکنین و کلا یه نیم ساعتی صبر کنین و بعد اون قطره ها رو پاک کنین و سرخ شون کنین و نوش جونتون کنین.

به هیچ عنوان دیگه اثری از تلخی وجود نداره.

البته یه نکته بگم و اونم اینکه :

بعضی ها می ذارن تو آب نمک که باز باید چقد منتظر بمونی تا آبش گرفته شه. این روش که من امتحان کردم خیلی بهتر و سریع تر.

بادمجونای خوشمزه بخورین و به جون من دعا کنین :)

دیدگاه‌ها   

0 #3 حديث 1396-04-21 06:00
من هميشه همين كارو ميكنم و سرخ ميكنم اما اگه تلخ باشه با اين روش تلخيش نميره
---------------------
پاسخ:
ممنون.
نقل قول کردن
-1 #2 محیا 1396-03-27 08:29
اگه بعد از سرخ کردن متوجه شدیم تنده چیکار کنیم؟
-------------------
پاسخ:
منظورتون تلخ؟! والا برا من که همیشه جواب داده و همیشه تلخیش گرفته شده.
نقل قول کردن
+1 #1 ش 1396-03-17 18:11
باسلام خدمت شما عرض كنم از قطرات شبنمي كه روي بادمجان ها بوجود آمده مشخصه كه اين بادمجونا اصلا تلخي نداشته وگرنه آب تيره ازش خارج ميشد نه سفيد
وگرنه اگر تلخ باشه عمرا تلخيش با اين روش بره
-----------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
ممنون بابت نظرتون.
من همیشه با همین روش کار می کنم. پس یعنی من هیچ وقت بادمجون تلخ گیرم نمیاد؟ :(
شما روشی دارین برای از بین بردن تلخی بادمجون؟! ممنون می شم بگین و امتحان کنم.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form