خرد کردن مرغ در منزل

سلام.

من مرغ رو به این صورت خرد می کنم:

اول از همه برای خرد کردن مرغ باید یه چاقوی خییییییییییییییلی تیز داشته باشین!

برای خرد کردن , مرغ رو طوری روی سطح کارمون قرار می دیم که سینه مرغ , به سمت بالا باشه.

با کمک چاقو , گردن مرغ رو برش می زنیم و جدا می کنیم.

و بعد هم انتهای مرغ (دم مرغ) رو برش می زنیم و بیرون می ندازیم.

ران مرغ رو با دست بگیرین و با کمک چاقو محل اتصالشو برش بزنین. 

می تونین ران مرغ رو از قسمت شکستگی خود ران , برش بزنین و نصف کنین. ( من این کارو نمی کنم)

و بعد نوبت میرسه به بال مرغ , مرغ رو برعکس کنین و بال های مرغ رو برش بزنین.

حالا چاقو رو داخل شکم می کنیم و از پهلو و از سمت پایین , می بریم به سمت بالا( گردن ). و به دو قسمت تقسیم می کنیم.

حالا سینه مرغ رو به دو قسمت تقسیم می کنیم از وسط جناغ سینه. ( به صورت عمودی)

همین طور قسمت پشت هم دو قسمت می کنیم ( به صورت افقی )

که میشن اینجوری :

من همیشه پوست مرغ رو جدا می کنم ( غیر از زمانی که بخوام مرغ نمکی درست کنم) :

این بود طرز خرد کردن مرغ به روش آسونه :)

حالا تمیز بشورین و بذارین آبش کشیده بشه و بسته بندی کنین و بذارین داخل فریزر و باهاش غذاهای خوشمزه درست کنین.

با مرغ غذاهای متنوعی می شه درست کرد که بعضی از اون غذاهای خوشمزه اینجا هس : انواع غذاهای خوشمزه 

به ازای هر عکس دستمو حسابی می شستم , عکس می گرفتم و باز دوباره می بریدم :)

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form