سلام.
شربت سکنجبین خیلی خاصیت داره و خیلی هم خوشمزه و آسونه.
خیلی ها به شربت سکنجبین شون , رنگ خوراکی سبز اضافه می کنن که خوش رنگ بشه و نشون بده با نعناس اما من همچی کاری رو نکردم. وقتی می ریزیم تو لیوان رنگش تقریبا سفید میشه. برای همین با تنگش عکس انداختم.
خیلی شربت سالم و مقوی ای هس! حتما درست کنین.
مواد لازم :
آب : 4 پ
شکر : 1 پ
نعنا تازه : 10 شاخه
عرق نعنا : نصف پ
سرکه : یک چهارم پ
طرز تهیه :
نعناها رو با ساقه می شوریم و بعد از شستن نخ دورش می پیچیم و دسته می کنیم.
داخل قابلمه ای شکر و آب می ریزیم و می ذاریم روی حرارت تا به جوش بیاد. بعد دسته نعنا رو داخل قابلمه می ذاریم و اجازه می دیم یه ربعی داخل قابلمه بمونه.
بعد از یه ربع , دسته نعنا رو بر می داریم و سرکه و عرق نعنا رو اضافه می کنیم و می ذاریم 10-15 دقیقه دیگه بجوشه.
حرارت رو خاموش می کنیم و می ذاریم سرد شه. و بعد هم داخل شیشه , پارچ و ... می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال.
نوش جونتون.