شربت کاسنی خانگی

سلام.

شربت کاسنی جان !!!! مخصوص ماه رمضون !!!

 

قبلا در مورد کاسنی و خواصش گفته بودم : کاسنی

میشه با همین کاسنی ها , یه شربت خیلی خوب درست کرد.

راستش من اندازه هام چشمیه ولی برای اینکه شما هم بتونین استفاده کنین اندازه ها رو یادداشت کردم.

مواد لازم :

برگ کاسنی : حدود 200 گرم 

آب : 6 پ

شکر : 3 پ

 

طرز تهیه :

برگ ها رو بعد از پاک کردن, می شوریم و می ریزیم داخل قابلمه و روشو آب می ریزیم. آب اندازه ای باشه که روی برگ ها رو بپوشونه تقریبا. (با دست برگ ها رو فشار بدین متوجه میشین چون برگ ها روی آب می ایستن)

این 6 پیمانه ای که من گفتم شما می تونین بیشترش کنین .

می ذاریم یه نیم ساعتی روی حرارت متوسط بجوشه.

من آب بدست اومده که سبز خوشرنگ هست رو اندازه می گیرم و بر اساس اون شکر می ریزیم.

مثلا اب بدست اومده از جوشیدن برگ ها , 4 و نیم پ بود که من 3 پ شکر ریختم.

شکر رو اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل شه و چند جوش بزنه.

لازم نیس شربت قوام بیاد!

--- به هیچ عنوان وقتی شکر رو اضافه می کنین , هم نزنین!!!! برای هیچ شربتی هم نزنین وگرنه شکرک می زنه! (البته می تونین برای جلوگیری از شکرک زدن , از جوهر لیمو یا آبلیمو استفاده کنین ولی خب من ترجیح می دم این کارو نکنم)

بعد از آماده شدن می ذاریم سرد شه و بعد هم داخل شیشه های خشک و تمیز می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form