سلام.
شربت گل محمدی یکی از بهترین شربت های دنیاس!!! با اینکه رابطه خوبی با گلاب ندارم ولی شربت گل محمدی عااااااااااااااالیه!
من این شربت رو با گل های تازه درست کردم. مامان گلم زحمت کشیدن و برام گل آوردن منم سریع دست به کار شدم :)
مواد لازم :
گل محمدی تازه : نیم کیلو
آب جوش: هشت پ
شکر : دو کیلو
طرز تهیه :
گل محمدی ها رو اول پاک کردم و گلبرگ ها رو داخل ظرف پر از آب ریختم و شستمشون. (حتما بشورین چون پر سنگ بود!!)
بعد از شستن, ریختم داخل قابلمه ای و روشونو هشت پ آب جوش ریختم و یه ظرف هم گذاشتم روی گلبرگ ها تا کاملا داخل آب جوش باشن.
در قابلمه رو بستم (با دمکنی) و گذاشتم 24 ساعت به همون حالت بمونه.(داخل محیط آشپزخونه)
بعد از 24 ساعت , صافی کردم و یه کوچولو گلبرگ ها رو با دستم فشار دادم.
گلبرگ ها طی 24 ساعت کاملا رنگ خودشونو پس دادن:
ببینین چقد خوشرنگ!!!
شکر رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم روی حرارت متوسط تا شکر حل شه و چند جوش بزنه.
--- من یک کیلو و نیم شکر ریختمو یه خورده بیشتر روی حرارت موند. برای همین رنگش کمی تغییر کرد!
بعد از آماده شدن می ذاریم سرد شه و می ریزیم داخل شیشه های تمیز و خشک .
خیییییییییییییلی این شربت خوشمزس.
نوش جونتون.