نان خوشمزه شکل دار

سلام.

اومدم با یه نووووووون! یه نون خوشمزه و عااااااالی!

نونش خوبه , نه خیلی شیرینه و نه بی مزه. خالی هم میشه خورد.

ولی به نظرم روغنش زیاد بود !

مواد لازم :

آرد سفید : 4 پ 

روعن مایع : سه چهارم پ

ماست معموای آبدار : 1 پ

مایه خمیر فوری : 1 ق غ

شکر : نصف ق غ

نمک : 1 ق م

آب ولرم : نصف پ

طرز تهیه :

خمیر مایه , شکر و آب ولرم و یک قاشق غذاخوری از ارد  , همه رو با هم مخلوط می کنیم و سرشو می ذاریم تا ده دقیقه خوب عمل بیاد.

 بعد از 10 دقیقه :

آرد و نمک و مخلوط می کنیم و وسطش رو گود می کنیم و خمیر مایع عمل اومده رو وسط گودی می ریزیم.

با دست خوب ورز می دیم.

بعد ماست اضافه و بازم خوب ورز می دیم و بعد هم روغن رو اضافه می کنیم اما یه نکته!!!!!!!!

*** به نظرم سه چهارم پ خیلی زیاد! کمتر بریزین. البته شاید به نوع روغن و ارد و .. هم بستگی داره! اصلا می خواین دفعه اول عین دستور بریزین!

ببینین عکس زیر رو :

وقتی با عکس بالا مواجه شدم باور کنین می خواستم کلشو بریزم بیرون آخه از طرفی این اولین نونی بود که می دیدم انقد روغن می خواد! و هم از طرفی بچم گریه می کرد و اعصابم بهم ریخته بود. ولی با بغل کردن پسرک و آروم شدنش و البته اروم شدن خودم, همچنان امیدوار به کارم ادامه دادم و دیدم ....

بعععله روغن خوب به خورد خمیر رفت.

حالا ادامه توضیح...

روشو بپوشونین و بذارین یک الی دو ساعت در یه جای گرم باشه تا عمل بیاد و حجمش 2 برابر شه.

بعد یه ورز کوچیک بدین و شروع کنین به درست کردن هر شکلی که دوست دارین.

و بعد از درست کردن شکل , روشو تخم مرغ بزنین و  روشو بپوشونین یه ربعی بذارین استراحت و بعد بذارین داخل فر از قبل روشن شده.

حتما داخل فرتون کاسه آب بذارین(من نذاشتم:(  

با دمای 175 . و بعد از حدودا 40 دقیقه....

(فرها با هم متفاوت. بعد از 35 الی 40 دقیقه خلال دندون داخل نون بزنین اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادست. برای روی نون هم میتونین گریل رو روشن کنین)

رد پایی از پسرک در حال حمله ور شدن به نونا!

 اینم بافت نون :

اینم پسرک نونوای مامان, وقتی نونا رو از فر می خواستم بیارم بیرون:

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form