نان به و کشمش

سلام.

وقتی "به" تو خونه باشه باید هر چی که می تونی باهاش درست کنی :)

نون به و کشمش یه نون خیییییییلی خوشمزه و مقوی هس که در اصل اسمش " نان سیب و کشمش " بود که من با اجازه خودم به رو جایگزین سیب کردم.

حتما امتحان کنین که خیلی خوشمزس البته اعتراف می کنم خمیرش ازیناس که رو مخت راه میره. خیلی چسبندس اما نتیجه کار عااااااالی میشه.

رنگش اگه می بینین تیرس بخاطر دارچینی هس که توش داره.

بافت خیلی خوبی هم داره. نرم و خوشمزه ! به به !

مواد لازم :

آرد : 500 گرم

خمیر مایه : 1 ق س

اب ولرم : نصف پ

شیر ولرم : دو سوم پ

شکر قهوه ای : 3 ق س ( که من از شکر سفید استفاده کردم.)

 کشمش پلویی : یک چهارم پ ( من از کشمش آفتابی استفاده کردم )

تخم مرغ : 1 عدد

سیب پوست شده و رنده شده : یک و نیم پ

کره ذوب شده : 1 ق س ( من بجاش 2-3 ق غ روغن مایع زدم )

دارچین : نصف ق س

نمک : نصف ق س ( من کمتر زدم)

برای رومال :

یک تخم مرغ 

1 ق غ روغن مایع

 

طرز تهیه : 

 خمیر مایه , 1 ق س شکر , آب ولرم , شیر ولرم و یک پ از آرد مونو با هم مخلوط می کنیم و 15 دقیقه در ظرف رو می بندیم و می ذاریم استراحت کنه.

حالا :

سیب یا به رو پوست بکنین و رنده درشت کنین و کشمش , کره ذوب شده , باقی شکر , دارچین , نمک رو با هم مخلوط می کنیم.

خمیر مایه عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم.

تخم مرغ رو با چنگال کمی می زنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم.

باقی آرد رو اضافه می کنیم.

ارد از اون مقداری که گفتم بیشتر باید بزنین ولی مثلا 50 گرم !

این خمیر, خمیر چسبناکی هست به خاطر آب سیب یا به ای هس که استفاده شده.

--- پس حواستون باشه زیادی آرد اضافه نکنین که خمیرتون سنگین میشه و نونتون دیگه اون نونی که می خوان نیس!!!!!

عکس بالایی رو ببینین! این خمیر من بود که چسبندگیش کاملا مشخصه. ولی زیادی آرد اضافه نکردم.

این خمیر رو می ذاریم داخل ظرف چرب شده , روشو می پوشونیم و 1-2 ساعت استراحت می دیم تا عمل بیاد و حجمش دو برابر شه.

بعد از عمل اومدن خمیر:

سینی رو چرب کنین و از خمیر به اندازه دو نوار باریک یا 3 نوار بر می داریم و به هم می بافیم. 

می ذاریم داخل سینی فر که چرب شده. من رو کاغذ روغنی چرب شده گذاشتم.

روشو می پوشونیم و می ذاریم نیم ساعت استراحت کنه.

و بعد تخم مرغ زده شده و روغن رو با هم مخلوط می کنیم و روی نون های خوشگلمونو رومال می کنیم.

و می ذاریم داخل فر از قبل روشن و گرم شده. با دمای 175 درجه تا زمانی که زیرش طلایی بشه . من گریل هم روشن کردم تا روشم طلایی شه.

کاسه آب هم برای همه نونا یادتون نره که باید داخل فر بذارین!!

اینم بافت نون که شاید زیاد مشخص نباشه اما خیلی خوب بود.

وقتی می ره تو فر , یه بوی نون و دارچین خونتون می پیچه که نگو!

حتما درست کنین. نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form