سلام.
یه نون خیلی ساده و راحت و خوشمزه که نیازی به استراحت نداره.
مواد لازم :
ارد سفید : 125 گرم
آرد ذرت : 175 گرم
بکینگ پودر : 1 ق س
شکر : 1 ق س
نمک : نصف ق چ
دوغ : 300 میلی لیتر ( یا ماست و شیر که هر دو با هم 300 میلی لیتر بشن)
تخم مرغ : 2 عدد
روغن زیتون : 4 ق س
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم و به جای دوغ , مخلوط شیر و ماست رو استفاده کردم.
--- آرد ذرت با نشاسته ذرت فرق داره!! ارد ذرت زرد رنگه.
فرو روشن می کنیم با 180 درجه دما.
قالب مونم چرب می کنیم.
آرد سفید , آرد ذرت , شکر , بکینگ پودر و نمک رو با هم داخل کاسه ای می ریزیم و مخلوط می کنیم .( من اردمو همیشه الک می کنم )
وسط مخلوط آردمونو گود می کنیم و دوغ ( یا مخلوط شیر و ماست ) , تخم مرغ ها و روغن زیتونو می ریزیم داخل اون قسمتی که گود کردیم و خوب مخلوط می کنیم همه رو با هم.
خمیری که به دست میاد مث مایه کیک می مونه یعنی مث خمیرای نونای دیگه سفت و لطیف نیس.
خمیر رو می ریزیم داخل قالب چرب شده و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت تقریبا نیم ساعت.
بعد از اینکه نون مون کامل پخت ( یه خلال دندون داخل نون می زنیم اگه چیزی نچسبید بهش یعنی پخته س) از فر خارج می کنیم و می ذاریم 5 دقیقه داخل قالب بمونه تا یه خورده از دما بیوفته و بعد از قالب خارج می کنیم.
نوش جونتون.