سلام.
اینا کلوچه های خرمایی هستن با بافت بسیـــــــــــار عااااااااااالی!
مواد لازم :
خمیر مایه : 1 ق م
شیر ولرم : 1 پ
شکر : 1 ق م
تخم مرغ : 1 عدد
شکر : نصف پ
کره : 125 گرم ( من از 100 گرم روغن جامد استفاده کردم)
ارد : حدود نیم کیلو (تا جایی که به دست نچسبه))
نمک : نصف ق چ
مواد میانی :
رب خرما (پوره خرما) : مقداری
رومال :
تخم مرغ : یک عدد
ماست یا شیر : یک ق غ
روغن : چند قطره
طرز تهیه :
عکس ها با نصف مواد هستن.
خمیر مایه و شکر (1 ق چ) رو با شیر ولرم مخلوط می کنیم و روشو می پوشونیم تا 10 دقیقه استراحت کنه.
کره نرم شده, نصف پ شکر و تخم مرغ رو کمی با چنگال می زنیم و بعد مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه می کنیم.
آرد رو الک می کنیم و کم کم به مواد مون اضافه می کنیم تا جایی که به دست مون نچسبه! (برای من از مقدار آرد گفته شده در دستور کمتر برد)
خمیر رو بعد از ورز , می پوشونبم و می ذاریم 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.
بعد از استراحت خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و به گلوله های کوچیک و مساوی تقسیمش می کنیم.
خمیر رو کمی باز می کنیم. رب خرما یا پوره ی خرما (خرما رو هسته بگیرین و له کنین) رو وسط خمیر می ذاریم.
و بعد از کناره ها شروع می کنیم به جمع کردن خمیر.
همه رو به همین صورت اماده می کنیم و می ذاریم روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشوندیم.
می ذاریم یک ساعتی خمیر استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه و بعد رومال می زنیم و می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما.(بعد از نیم ساعت , باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)
و بعد از آماده شدن :
---- می تونین غیر خرما , مغز و پودر نارگیل و ... هم بذارین.
---- بافت نون عااااااااالیه! خود نون هم مقوی و خوشمزس.
نوش جونتون.