سلام.
خرما بدون هیچ قرو فری عزیز! ولی میشه به صورت لقمه های کوچیک و خوشگلتر تبدیلش کنیم:
این تزیین خرما رو از برنامه به خانه برمی گردیم یاد گرفتم. ممنون ازشون.
مواد لازم :
ماست : یک چهارم چ
بکینگ پودر : یک و نیم ق م
تخم مرغ : 1 عدد
روغن مایع : یک هشتم پ
وانیل : یک چهارم ق م
آرد : به میزان لازم
نمک : 1 پنس (میزانی که بین دو انگشت )
خرما : به میزان لازم
شربت :
عسل : یک هشتم پ
گلاب : یک هشتم پ
زعفران : 1 ق م
طرز تهیه :
ماست و بگینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم.
تخم مرغ , وانیل و روغن مایع رو به ترتیب اضافه می کنیم و با چنگال مخلوط می کنیم.
در آخر آرد و نمک الک شده رو اضافه می کنیم.
آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر به دست نچسبه و خمیری لطیفی به دست بیاد.
--- زیادی اضافه نکنین که خمیر سفت می شه!
روی خمیر رو می پوشونیم و اجازه می دیم خمیر تو همون محیط آشپزخونه به مدت نیم ساعت استراحت کنه.
بعد از استراحت , خمیر رو باز می کنیم به ضخامت 2-3 میلی متر و با قالب دایره ای شکل به قطر 5-6 سانت , قالب می زنیم. (ضخامت رو 1-2 بگیرین بهتر به نظرم! من 3 گرفتم ولی دفعات بعد حتما کمتر می گیرم)
5 تا دایره رو روی هم می ذاریم و هر دایره رو که می خوایم روش دایره ی دیگه بذاریم لبه شو کمی آب می زنیم و خیس می کنیم تا بهتر به هم بچسبن و داخل فر از هم باز نشن.
خرما رو هسته می گیریم و می ذاریم روی دایره و از اول شروع می کنیم به پیچیدن :
حالا با یه چاقوی تیز , از وسط خمیر رو برش می دیم و به دو تا گل تبدیلش می کنیم.
همه رو به همین صورت کار می کنیم و می ذاریم روی کاغذ روغنی داخل سینی فر (اون دو تا ساده ها رو با اضافه های خمیر درست کردم.)
---- گل ها نیازی به رومال ندارن!
و بعد هم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما به مدت 15 دقیقه.
--- همین که روش کمی طلایی بشه کافیه! (من وقتی احساس کردم پخته شده , چند ثانیه گریل هم روشن کردم)
خب این از گل رزمون اما برای شربتش!
زمانی که گل هامون داخل فر هستن , دست به کار می شیم برای درست کردن شربت , به این صورت که هر سه رو (عسل , گلاب و زعفرون ) مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم یا چند ثانیه روی حرارت می ذاریم تا یکدست و صاف شن.
وقتی که گل هامون اماده شد و از فر آوردیم بیرون , روی گل ها رو با قلم مو شربت می زنیم. من سه بار با فاصله شربت زدم.
نوش جونتون.