سلام.
اگه مث من از خوردن بادوم خام لذتی نمی برین می تونین بادوم سوخته درست کنین! فوق العاده خوشمزه ست!
البته معذرت خواهی می کنم چون با گوشی عکس گرفتم و زیاد خوب نیافتاده. خیییییییییییییییییییییییلی خوش رنگ تر از عکسش بود.
مواد لازم :
بادام: یک پ
شکر : 5 ق غذا خوری
آب : نصف پ
کره : 10 گرم ولی 5 گرم لازمه!
طرز تهیه:
اول نصف پ آب تونو بریزین تو قابلمه تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد بادوم ها رو اضافه کنین به اضافه 3 ق غ شکر. شعله گاز معمولی باشه. نه کم کنین و نه زیاد. ولی خب (آخراش کم کنین گازو تا مغر بادوم خوب پخته شه.)
بذارین خوب آب و شکر به خورد بادوم ها بره.
*** آخرش که آب کاملا تبخیر میشه بادوم ها می پره , مواظب دست و صورت تون باشین!
حالا وقتی آب تبخیر شد , گازو خاموش کنین و برین سراغ مرحله بعدی!
تو تابه تون 5 گرم کره رو با 2 ق غ شکر مخلوط کنین و رو شعله گاز بذارین.
من از 10 گرم کره استفاده کردم ولی به نظرم زیاد بود !
بذارین تا کره ذوب بشه و رنگش عوض شه. وقتی رنگ کره تون قهوه ای شد , حالا بادم ها رو بریزین تو تابه و خوب مخلوط کنین و اجازه بدین چند دقیقه ای روی گاز بمونه تا رنگ قهوه ای سوخته در بیاد.
و بعد بلافاصله بریزین تو سینی . البته سعی کنین با فاصله بریزین تا به هم نچسبه!
بازم مواظب دست تون باشین.
نوش جونتون.