سلام.
وقتی هایی که میوه تو یخچال زیاد می مونه و خراب میشه وو کسی نمی خوره , می تونین اونا رو خشک کنین و تبدیل به چیپس خیلی خوشمزه کنین که قیمتش تو بازار خدا تومن!!!!
ولی تو خونه خیلی خیلی به صرفه س!
من سیب درست کردم.
برای این چیپس خوشمز , سیب رو با پوست برش زدم به صورت خیلی نازک.
سینی رو خییییییلی کم چرب کردم و سیب ها رو , روی سینی چیدم.
گذاشتم روی بخاری با شعله متوسط ! نه کم و نه زیاد!!!!!
بعد از دو ساعت این شکلی شد :
و یک ساعت بعد هم دیدم دیگه حالت چیپسی داره!
کلا سه ساعت زمان برد.
این زمانی که گفتم برای هر کس متفاوت و بستگی به ضخامت میوه تون داره!
نوش جونتون.