طرز تهیه پاپ کورن در منزل

سلام.

پاپ کرنو تقریبا همه بلدن اما میگم برای اونایی که مث قبلا خودم هستن.

اول خود پاپ کرن رو می گم و بعد هم طعم دار کردنشونو.

برای درست کردن خود پاپ کرن اول از همه ذرت می خرین. عطاری ها , اجیل فروشی ها دارن.

بعد داخل یه قابلمه متوسط , یک الی دو ق غ دونه ذرت بریزین, چند قظره هم روغن , نمک و فلفل اضافه کنین و هم بزنین.

--- قابلمه تون نسبت به اندازه ی ذرت تون باید خیلی  بزرگ باشه. برای اینکه وقتی دونه ها باز میشن فضای کافی داشته باشن.

حالا بذارین روی حرارت متوسط, نه کم و نه زیاد! درشم کمی باز بذارین.

هر چند ثانیه یه بار از دسته های قابلمه بگیرین و قابلمه رو تکون بدین تا دونه ها جابجا بشن.

کم کم ذرت ها شروع می کنه به باز شدن. 

--- در قابلمه رو یه کوچولو باز بذارین که ذرتا نریزه بیرون.

بازم هر چند ثانیه یه بار قابلمه رو تکون بدین.

بعد از چند دقیقه که از اولین باز شدن دونه ذرت تون گذشت, زیر حرارت رو خاموش کنین.

برای من هیچ ذرت باز نشده ای نمی مونه تو قابلمه م! یه جورایی دست تون میاد که بعد از چقد حرارت رو خاموش کنین. از تعداد دونه های ذرت و از صداش می تونین متوجه بشین:)

بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین , چند ثانیه بذارین تو همون حالت بمونه و بعد درشو بردارین و بریزین داخل ظرف.

 و اما برای طعم دار شدن و رنگی شدنشون...

برای زرد :

وقتی ذرت هام درست شد و حرارت رو خاموش کردم!!!!! بلافاصله یه خورده زردچوبه داخل قابلمه ریختم و قابلمه رو تکون دادم تا زردچوبه به خورد همه ی پاپ کرن ها بره.

تو این حالت مزه زردچوبه حس میشه البته نه زیاد!

برای قرمز :

وقتی ذرت هام درست شد و حرارت رو خاموش کردم!!!!! بلافاصله یه خورده سس قرمز داخل قابلمه ریختم و قابلمه رو تکون دادم تا سس به خورد همه ی پاپ کرن ها بره.

البته بعدش ریختم داخل ظرف تا خشک شه ,آخه یه جورایی خیس میشه!

 اما پودر گوجه!!!!

چندین بار امتحان کردم اما پودر گوجه تا به قابلمه رسید , زودی سوخت. اگه می خوان امتحان کنین پاپ کرنو داخل پلاستیک بریزین و بعد پودر گوجه بزنین و خوب تکون بدین!

نوش جونتون.

اگه طعم دیگه ای رو شما می دونین و امتحان کردین , خوشحال میشم بدونم. ممنونم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form