بو دادن تخمه کدو حلوایی

سلام.

بعد از اون همه چیزای خوشمزه ای که میشه با کدو درست کرد حالا نوبت می رسه به تخمه های بی نظیرش مخصوصا اینکه خودمون درست کنیم.

برای بو دادن تخم کدو باید کدو رو برش بدیم و تخمه هاشو در بیاریم و بعد بشوریم تا کاملا تمیز شه.

من شستم و بعد داخل آبکش ریختم و گذاشتم چند روزی تا کاملا خشک شد.

برای بو دادن هم تمام تخمه ها رو داخل تابه بزرگی ریختم و گذاشتم روی حرارت کم کم!

و هر چند دقیقه یه بار زیرو رو می کردمشون.

بعد از گذشت 3 ساعت , نمک, سرکه و یه خورده آب رو مخلوط کردم و ریختم داخل تابه و شروع کردم به هم زدن تا مخلوط نمک و سرکه به خورد همه ی تخمه ها بره.

همچنان حرارت کم کم بود!

30-45 دقیقه دیگه هم گذاشتم تا بمونه و بعد حرارت رو خاموش کردم.

در مجموع نزدیک 4 ساعت روی حرارت بود اونم از نوع حرارت کم!

خیییییییییییییییییییلی به دل پخته شده بود و پوستش نازک شده بود و خلاصه اینکه خییییییییلی خوشمزه بود.

نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form