سلام.
کشمش درست کردم بالاخره !!! بسیییییییییییییییییار ذوق زدم که نگو :)
البته نمی دونم واقعا اینا کشمش پلویی یا نه ولی من به جای کشمش پلویی استفاده کردم. ظاهر و باطنش که می گه من کشمش پلویی ام :)
و اما طرز درست کردن این خوشمزه های مقوی !!! که خیلی آسونه!
برای این کار انگور عسگری "سالم" تهیه کنین , بشورین و دون کنین.
--- اونایی که خرابن یا لکه دارن رو جدا کنین. انگور سالم بهتون کشمش سالم می ده!
بریزین داخل سبد و روش یه توری بکشین و بذارین جلوی آفتاب.
کم کم رنگشون تغییر پیدا می کنن و فک می کنین که دارن خراب می شن ولی صبر کنین و بذارین چند روزی بگذره!
--- هر روز انگورا رو زیرو رو کنین.
کمتر از یه هفته , می بینین که انگورای سبز رنگتون تبدیل شدن به کشمشای خوشگل قهوه ای که بسیــــــــــــــار خوشمزه تر و تمیزتر از بیرون هس. ( خوشمزه تر چون حاصل دسترنج خودتون هس:)
--- مواظب باشین کشمشاتون زیادی خشک نشن!!!!
اگه جایی زندگی می کنین که گردو خاک زیاد حتما بعد از خشک آماده شدن , کشمش ها رو بشورین و بذارین داخل سبد تا آبش کشیده شه. ( تو همون محیط خونه باشه , نیازی به آفتاب نداره )
--- یه مدل کشمش دیگه هم گذاشتم ولی هنوز آماده نشده. انشاالله تا یکی دو هفته ی دیگه اونم می ذارم.
نوش جونتون.