حلوای آرد گندم

سلام.

من همیشه برای حلوا نذری این حلوا رو درست می کنم. چون خییییییییلی خوشمزه و همه پسند.

این حلوا از اون مدل حلواهایی هس که تو دهن آب میشه حتی بعد از چند روز باز هم تازه می مونه!

برای درست کردن یه حلوای خوشمزه باید 2 تا نکته رو رعایت کنین:

1- حرارت کم کم باشه برای تفت دادن آرد !

2- مدام هم بزنین!

اگه همه ی نکاتی که می گم رو رعایت کنین حلواتون بسییییییار خوشمزه تر از قبل میشه.

مواد لازم:

آرد گندم: 2 پ

شکر : 1.5 پ

گلاب: نصف پ

آب : 1 پ

زعفران و هل : به مقدار لازم

روغن : به اندازه!!!!

 

طرز تهیه:

آردمونو الک می کنیم و داخل تابه بزرگ یا قابلمه می ریزیم . بزرگ برای اینکه کارتونو خیلی راحت تر می کنه.

سعی کنین آردتون , آرد نونوایی باشه یا آرد گندم اصل! من همیشه از آرد نونوایی استفاده می کنم.

زیر حرارت رو کم کم می کنیم و مدام هم می زنیم تا بوی خامیش بره و رنگش طلایی شه. 

این چیزی که گفتم خییییییلی مهمه! 

برای من همیشه این مرحله نزدیک 1 ساعت زمان می بره!

زمانی که آرد رو روی حرارت می ذاریم و زیرشو کم کم می کنیم. یه قابلمه بر می داریم و شربت مونو همزمان با آرد روی حرارت می ذاریم.

شکر و آب رو می ریزیم داخل قابلمه با حرارت کمتر از متوسط , و اجازه می دیم بجوشه. هم نزنین شما!

وقتی جوشید و شکر خوب حل شد , گلاب و زعفرون و هل رو اضافه کنین و بعد از یکی دو قل , خاموش کنین و در قابلمه رو بذارین تا سرد نشه.

--- زیر حرارت شربت رو نباید زیاد کنین یا کم کم کنین! اجازه بدین همون متوسط مایل به کم باشه و بعد از جوشیدن و خاموش کردن حرارت , درشو بذارین تا گرم باقی بمونه تا حلواتون خوب از آب در بیاد.

خب دیگه کم کم می بینین که آرد تون داره تغییر رنگ می ده.

 بعد از اینکه طلایی شد, یا هر رنگی که دوست دارین! آخه بعضی ها زعفرون نمی ریزین و حلوای تیره دوست دارن!

بعد از اینکه رنگ حلواتون اونی شد که دوست دارین , روغن رو می ریزین. من همیشه میزان روغنم چشمی هس. شما هم کم کم شروع کنین به روغن ریختن کنین تا جایی که اندازه باشه.

چند دقیقه با آردتون تفت بدین تا روغن حسابی به خورد آردتون بره.

--- زمانی که روغن رو اضافه می کنیم زیر حرارت رو یه خورده بیشتر از قبل کنین. دیگه لازم نیس کم کم باشه! متوسط خوبه!

بعد شربت رو اضافه می کنیم.

 

و مدام و با قاشق دسته بلند شروع می کنیم به هم زدن.

--- مواظب دستاتونو صورت تون باشین که خدای نکرده نپره!

--- می تونین زمانی که شربت رو اضافه می کنین زیر حرارت رو خاموش کنین و بعد اگه دیدن آب اضافه داره روی حرارت بذارین! من همیشه رو حرارت می ذارم و شربتم رو بهش اضافه می کنم.

مدام هم می زنیم.

--- مبادا حرارت رو زیاد کنین ها!!!! همون متوسط باشه خوبه.

انقد مدام هم می زنیم تا حلوا جمع شه. زودی حمع می شه!

یه خورده که هم زدین , دسته های قابلمه یا تابه رو بگیرین و به سمت جلو و عقب ببرین , یعنی حلوا رو به کمک دسته قابلمه به دیواره ها بکوبین. می بینین که جمع میشه.

 

بعد از اینکه جمع شد , یعنی حلوا آمادس. زیر حرارت رو خاموش کنین و یه صلوات بفرستین.

دیگه باید کار تزیین رو شروع کنین حالا یا ساده مث این :

و یا با کمک ماسوره:

و بعد نوش جونتون کنین.

--- با این دستور , همون یه دیس رو به شما می ده. این بشقاب رو با نصف مواد درست کردم.

 --- بعد از اینکه حلواتون جمع شد , دیگه هم نزنین وگرنه نمی تونین ماسوره بزنین! یعنی میشه اما خوب نمیشه!

--- اگه برای تزیین می خوان دو رنگ در بیارین , یا حلوا رو خیلی خیلی روشن بردارین که رنگش سفید شه و یا اینکه موقعی که آماده شد , کمی کاکائو و چند ق چ آب مخلوط کنین و به حلواتون اضافه کنین که رنگ تیره داشته باشین یا هم اینکه آردتون بذارین حسابی تیره شه!

--- این حلوا واقعا خوشمزس.

نوش جونتون.

التتماس دعا.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form