سلام.
ترحلوای هویج تا جایی که من می دونم مربوط میشه به همدانی های عزیز که بیشتر برای افطار درست می کنند.
خیلی خوشمزه س شوهری هم خوشش اومد :)
همین اولی کار یه چیزی رو بگم و اونم اینکه باور کنین خیلی خوشرنگ و رو بود , اما عکسام همش نور افتاده و به روشنی میزنه!!!
مواد لازم :
هویج : نیم کیلو
آرد برنج: 1 پ
شکر : 1 استکان
گلاب و آب : 1 استکان
روغن : نصف استکان
زعفران و هل : کمی
پودر دارچین و پودر نارگیل : برای تزیین
طرز تهیه :
من با نصف دستور درست کردم.
من استکان رو نصف پ در نظر گرفتم . " یک استکان = نصف پیمانه" . من این جوری در نظر گرفتم و خوبم از آب در اومد!
اول هویج رو رنده کردم و با یه مقدار کم آب گذاشتم بپزه. طوری که آب به خورد خودش رفت.
بعد با شکر ریختم داخل دستگاه و پوره کردم. ( مخلوط کن یا غذا ساز )
آرد رو ریختم داخل تابه و با حرارت کم تفت دادم.
وقتی که رنگش طلایی شد روغن رو اضافه کردم و خوب مخلوط کردم.( این طبق دستور!!!!! نکته پایین صفحه رو بخونین حتما!!!)
و بعد از چند دقیقه , هویج مخلوط شده با شکر و آب و گلاب رو اضافه کردم.( میزان آب و گلاب هر دو باید یک استکان بشه)
و بعد هم زعفرون و هل.
و اجازه می دیم چند دقیقه آب حلوا تبخیر شه و بعد حرارت رو خاموش می کنیم و تابه رو به سمت راست و چپ تکون می دیم تا حلوا جمع شه.
و بعد هم تزیین با پودر دارچین و پودر نارگیل: