سلام.
حلوای گل محمدی یه حلوای خیلی خوشمزس!
اونایی که حساسیت دارن که هیچ! ولی کسایی که عاشق گل محمدی هستن حتما درست کنن.
از لحاظ مزه هم به نظرم زیاد مزه گل محمدی تابلو نیس! البته میشه فهمید ولی خب زیاد نه!
مواد لازم :
آرد : 250 گرم
روغن جامد : 125 گرم
پودر بادام : نصف پ
عسل : 2 ق س
پودر قند : 150 گرم
پودر گل محمدی : نصف پ
گلاب : نصف پ
هل : 1 ق چ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
آرد و روغن جامد رو روی حرارت کم قرار می دیم تا جایی که رنگش تغییر نکنه. تو دستور اومده بود 6 دقیقه !
پودر بادام رو اضافه می کنیم و یه کوچولو تفت می دیم.( من گردو اضافه کردم و برای همین رنگش تیره شد)
حرارت رو خاموش می کنیم و عسل رو اضافه می کنیم و خوب عسل رو به خورد مواد می دیم.
می ذاریم تا مواد از داغی بیوفته. (برای من از ولرم یه خورده سردتر شد)
و بعد پودر قند , پودر گل محمدی , هل رو اضافه می کنیم.
گلاب رو کم کم اضافه می کنیم و خوب همه ی مواد رو به خورد هم میدیم تا جایی که حلوامون شکل بگیره.( شاید بیشتر از این مقدار گلاب برای شما استفاده شه که ایرادی نداره ! فقط کم کم اضافه کنین)
و بعد هم حلواتون حاضر و آمادس و می تونین تزیینش کنین.
من با نوک کاردی که تو عکس می بینین تزیین کردم. به صورت دایره ای علامت زدم و هر ردیف رو برعکس ردیف قبلی می زدم .
--- رنگ آرد موقع تفت دادن نباید تغییر کنه!
--- پودر گل محمدی رو حتما الک کنین !
--- من یک ق روغن بیشتر اضافه کردم و به نظرم خیلی بهتر شد. شما اندازه دستور بریزین اگه دیدن کم بود بعد اضافه کنین.(من چشمی تشخیص دادم کمه. به این درجه از عرفان رسیدم که چشمی تشخیص می دم :)
--- بار اولم بود درست می کردم و خیلی خوشم اومد. اما این بار به جای پودر قند حتما عسل می ریزم.
--- من مقدار پودر قند رو خییییلی کمتر ریختم و واقعا اندازه و خوب بود! به نظرم مقدار پودر قندش خیییییلی زیاد! ( نخندین ها! ولی چیزایی که درست می کنمو تا جایی که بشه و بافت و شکل و طعم و .. بد نشه, شکرشو کمتر می ریزم . مثلا من برای کل مواد 40 گرم پودر قند در نظر گرفتم و چون با نصف مواد درست کردم 20 گرم ریختم ولی در عوض اون یه ق عسل رو , تقریبا سر پر ریختم و به نظرم واقعا خوب و اندازه بود. حالا شما 40 گرم در نظر نگیرین ولی 150 به نظرم خیلی زیاد واقعا!!)
نوش جونتون.