حلوای شیر(شیراز)

سلام.

یه حلوای بسیار خوشمزه و آسون! مخصوصا برای ماه رمضون.

 

مواد لازم :

نشاسته گل: نصف پ

آب سرد : 2 پ

ارد برنج : یک چهارم پ

شیر سرد : 2 پ

شکر : 1 پ

گلاب : یک هشتم پ

 

طرز تهیه :

من با نصف دستور درست کردم که علاوه بر این ظرف ، یه پیاله کوچیک هم شد.

نشاسته رو با آب سرد حل می کنیم تا گلوله نداشته باشه و بعد از صافی ردش می کنیم.

آردبرنج هم با شیر مخلوط می کنیم و از صافی ردش می کنیم.

نشاسته حل شده و آرد برنج حل شده رو با شکر مخلوط می کنیم

 

می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم. 

--- یک ثانیه غفلت باعث میشه گلوله ای شکل شه.

وقتی یکمی غلیظ شد , گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که غلیظ بشه. (رد قاشق بمونه و محو نشه یعنی غلیظ شده و حرارت رو خاموش می کنیم.)

 

و بعد هم داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و تزیین می کنیم.

 --- اگه یه خورده سفت تر بردارین ، می تونین داخل ظرف مستطیل شکلی بریزین و بعد از سرد شدن قالب بزنین. و یا حتی می تونین بعد از سفت شدن ،‌داخل قالب بریزین و حلوای قالبی شکل داشته باشین.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form