سلام.
یه حلوای بسیار خوشمزه و آسون! مخصوصا برای ماه رمضون.
مواد لازم :
نشاسته گل: نصف پ
آب سرد : 2 پ
ارد برنج : یک چهارم پ
شیر سرد : 2 پ
شکر : 1 پ
گلاب : یک هشتم پ
طرز تهیه :
من با نصف دستور درست کردم که علاوه بر این ظرف ، یه پیاله کوچیک هم شد.
نشاسته رو با آب سرد حل می کنیم تا گلوله نداشته باشه و بعد از صافی ردش می کنیم.
آردبرنج هم با شیر مخلوط می کنیم و از صافی ردش می کنیم.
نشاسته حل شده و آرد برنج حل شده رو با شکر مخلوط می کنیم
می ذاریم روی حرارت کم و مدام هم می زنیم.
--- یک ثانیه غفلت باعث میشه گلوله ای شکل شه.
وقتی یکمی غلیظ شد , گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا زمانی که غلیظ بشه. (رد قاشق بمونه و محو نشه یعنی غلیظ شده و حرارت رو خاموش می کنیم.)
و بعد هم داخل ظرف مورد نظر می ریزیم و تزیین می کنیم.
--- اگه یه خورده سفت تر بردارین ، می تونین داخل ظرف مستطیل شکلی بریزین و بعد از سرد شدن قالب بزنین. و یا حتی می تونین بعد از سفت شدن ،داخل قالب بریزین و حلوای قالبی شکل داشته باشین.
نوش جونتون.