نان چایی(شیرینی عید)

سلام.

نان چایی درست کردم . یه شیرینی خیلی خوشمزه.

شوهرم گفت بین تمام شیرینی هایی که تا حالا درست کردی این از همشون خوشمزه تره :) :)

من با یک ششم دستور اصلی درست کردم که تعدادش تو عکسای آخر , که شیرینی ها رو تو فر گذاشتم مشخصه!

مواد لازم :

آرد : 2 کیلو

پودر قند : 500 گرم

روغن جامد : 1 کیلو

زرده تخم مرغ : 6 عدد

ماست پر چرب : 350 گرم

پودر هل : 1 ق غ سر پر

پکینگ پودر : 1 ق م

تزیین و رومال :

تخم مرغ : 1 عدد

کنجد : هر چه بیشتر , خوشمزه تر.

 

طرز تهیه :

روغن جامد و پودر قند رو می زنیم تا کم رنگ شه.

(برای روغن جامد اینجا رو بخونین روغن تون نباید نیمه جامد باشه! تهیه روغن صاف قنادی در منزل 

زرده های تخم مرغ , پودر هل رو اضافه می کنیم و بازم می زنیم.

بعد از زدن و یکدست شدن , حالا ماست و پکینگ پودر رو اضافه می کنیم و می زنیم.

حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم و اول با لیسک هم می زنیم و بعد با دست ورز می دیم . زیاد ورز نمی دیم چون به روغن میوفته و خمیرمون سفت میشه.

خمیر رو به تعدادی گلوله تقسیم می کنیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم تو همون محیط آشپزخونه نیم ساعت استراحت کنه.

بعد از استراحت ....

فر رو روشن می کنیم و رو 170 می ذاریم.

خمیرو رو سینی پهن می کنیم و قالب می زنیم 

و بعد می ذاریم داخل سینی فر. خمیر رو نازک پهن نکنین!

--- من داخل قالب گذاشتم و بعد قالب رو داخل فر گذاشتم. اینجوری شیرینی بهتر و یکدست تر پخته میشه .

بعد یک دونه تخم مرغ رو با چنگال می زنیم و روی شیرینی ها می زنیم. و بعدشم کنجد می زنیم.

می ذاریم داخل فر با دمای 160 یا 150. بستگی به فرتون داره. مدت زمانشم همون 20 دقیقه یا یک ربع بس ولی بازم مدام چک کنین چون فرها با هم فرق می کنه.

نشونه ی آماده شدن شیرینی اینه که هم بوی شیرینی بلند میشه و هم اینکه می تونین خلال دندون بزنین داخل شیرینی هاتون, اگه چیزی نچسبید یعنی آمادست

--- برای اینکه روی شیرینی تون طلایی بشه , گریل تونو روشن کنین.

 نوش جونتون.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form